Joukje van Heukelem

Over mij
Ik ben Joukje van Heukelem, 29 jaar en pas getrouwd met een echte stadjer. Samen wonen we in het mooie Meerstad, net buiten Groningen. Bijna elke week ben ik in de stad te vinden voor een kop koffie met taart, lunch, diner of een shopsessie. Ik hou er van nieuwe plekjes te ontdekken, maar heb ook een aantal vaste favorieten waaronder Grand Café Hooghoudt, Feel Good, Pure, XO en old skool Cantina Mexicana. Thuis experimenteer ik ook regelmatig met koken en bakken. Daarnaast ben ik gek op reizen, fotograferen en sporten.

I Go Groningen, want: ik heb hier 10 jaar geleden als student mijn passie voor lekker eten ontdekt. Ik vertel jullie dan ook graag over de beste plekken voor een stevig ontbijt, een dampende kop koffie met huisgemaakte taart of een heerlijk uitgebreid/ easy going diner.

Je vindt me online ook op:

Instagram
LinkedIn
Facebook

Stel mij jouw vraag over Groningen:

Alle blogs van Joukje: