Word eindredacteur bij I Go Groningen

IGoGroningen.nl is het online magazine over de mooiste stad van Nederland: Groningen. Mogen wij dat zeggen? Vast wel. ‘Wij’ de bloggers wonen, studeren of werken allemaal in Stad. Dagelijks delen wij onze ervaringen over lokale events, hotspots, activiteiten en eet- en drinkplaatsen in Groningen. Missie? Bezoekers en bewoners inspireren door de bril van een local.

Als eindredacteur ben je de spin in een web van woorden: je voorziet onze bloggers van nuttige feedback en doet veel ervaring op.

Dit doe je omdat je dat leuk vindt. Vrijwillig. Hoewel het natuurlijk ook goed staat op je LinkedIn, cv of portfolio. En het nieuwe klussen kan opleveren. Onze teamleden worden via hun contactpagina regelmatig benaderd voor freelance klussen.

 

Ben jij idolaat van Groningen en de persoon die…

…taalgevoel heeft?
…zowel de stem van de blogger als die van I Go Groningen verstaat?
…SEO ervaring heeft of wil opdoen?
…gemotiveerd is om de kwaliteit van de blogs naar een hoger plan te tillen?

 

Dan bieden wij jou graag:

– Een uitgelezen kans om redactie-ervaring op te doen;
– Samenwerking in een gezellig redactieteam dat minstens twee keer per jaar borrelt
– Een podium om zelf te bloggen of vloggen (beide geen must)
– Korting of gratis entree voor lokale events

Gemiddeld vraagt de eindredactie zo’n 5 uur per week. Uren die je flexibel kunt indelen zolang de deadlines gehaald worden. Als eindredacteur werk je in eerste instantie samen met de hoofdredacteur die in contact staat met de bloggers. Bij goed functioneren bieden we je als eindredacteur de mogelijkheid om zelfstandig en meer coördinerend te gaan werken.

 

Enthousiast geworden?

Neem contact op met Sonja (eigenaar van I Go Groningen) via onderstaand contactformulier.

Stuur hier je reactie in: