Lieuwe Rozema

Blogger I Go Groningen: Stadjer en local Lieuwe Rozema

Over mij

Roepnaam: Lieuwe. Geboren in 1965, Liwwadder, echtgenoot, vader, wielrenner, ambtenaar, hardloper, stripfanaat, muziekliefhebber, FC-supporter en blogger.

Ik leef in de stad die mij alles heeft gegeven: de liefde, een opleiding, kinderen, werk, een heerlijke woonplek en een aangenaam leven. Groningen is al ruim veertig jaar mijn stad. Er is geen tweede van in de wereld.

Ik ben oud genoeg om mij te herinneren hoe Groningen er in de jaren tachtig van de vorige eeuw uitzag en geloof me, het is nu allemaal een stuk mooier, bruisender en schoner. De stad kent weinig geheimen meer voor mij, maar soms verrast ze me en zie ik een kant die ik nog nooit eerder heb gezien of waar ik jarenlang overheen heb gekeken. Met mijn blogs probeer ik mijn liefde voor Groningen vast te leggen en door te geven.

In mijn werkende leven doe ik mijn best de stad een beetje inclusiever, veiliger en kleurrijker te maken. Wandelen, fietsen en hardlopen doe ik in mijn eigen tijd. Ik heb menig zweetdruppel achtergelaten op Groningse grond. En dan nog de FC, ach de FC. Lekker mopperen op het slechte voetbal, maar toch een leuke middag hebben gehad.

I Go Groningen, want het is de stad die ik nooit meer zal verlaten voor een ander. Grunn, ik hol van die.

Je vindt me online ook op:

LinkedIn
Mijn website

Stel mij jouw vraag over Groningen: