Maike van Eldert

Over mij

Als derdejaars student Nederlandse Taal en Cultuur aan de RUG fiets en wandel ik dagelijks door de mooie straten van Groningen. Ik heb daarnaast een passie voor taal en schrijven die ik bij I Go Groningen graag tot uiting breng.

Op mijn 18e verliet ik de middelbare school en ging ik het avontuur aan: vanuit de polder naar de grote stad. Enigszins ongemakkelijk, maar met behulp van natuurlijk Google Maps, baande ik mij een weg door de onbekende straten. Nu woon ik alweer drie jaar in hartje Groningen en ben ik helemaal op mijn plek. Geef mij een speciaal biertje of een glas Sauvignon Blanc op het terras van De Drie Gezusters, zon, nacho’s en ik ben een gelukkig mens.

Bij I Go Groningen ben ik vooral achter de schermen aan het werk als eindredacteur, maar ik kan het zeker niet laten om af en toe een blog te schrijven over onderwerpen die mij inspireren. Mijn blogs gaan vooral over fashion, lifestyle en hippe restaurantjes of cafés in Stad.

I Go Groningen, want: alles is mogelijk en het blijft altijd knus en gezellig.

Je vindt me online ook op:

Facebook
LinkedIn

Stel mij jouw vraag over Groningen: