Boekenclub met Gronings tintje: Boekeloere

door | 30 apr 2021 | Kunst en cultuur, Wat te doen

Home » Wat te doen » Boekenclub met Gronings tintje: Boekeloere   |  tags:  gratis

 

Hou jij ook zo van boeken en vind je het leuk om samen met anderen te lezen? Wil je nét dat beetje extra vermaak in deze tijd? Dan ben je bij boekenclub Boekeloere van Biblionet Groningen aan het goede adres. Niet alleen dat, je verbindt ook nog eens jouw twee passies: boeken en Grunn! Bij Boekeloere lees je iedere maand een boek met een Gronings tintje. Een Groninger schrijver, uitgever of een verhaal dat zich afspeelt in Stad.

Gedurende de vier weken kan je op de Facebookpagina van Boekeloere terecht voor allerlei leuke content rondom het te lezen boek: filmpjes van de schrijver met daarin leesopdrachten, leuke quotes uit het boek, polls, interessante weetjes en meer. Aan het einde van de maand gaat Arno van der Heyden met de schrijver in gesprek tijdens een live-uitzending, die je als lid van Boekeloere mag bijwonen. Dit is hét moment om al je vragen te stellen aan de schrijver.

Meedoen? Je hoeft alleen maar lid te worden van de Facebookpagina. Veel leesplezier en deel hieronder eem’ je ervaring. Vind ik leuk!

 

Lees ook:
Onze 5 favoriete boekhandels in Groningen.

Shoptip:

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This