Ultieme smaaksensatie in het Smakenrad van Groningen

door | 25 sep 2020 | Diner, Eten en drinken, Evenementen, Food & Drinks, Proeven, Wat te doen

Home » Evenementen » Food & Drinks » Ultieme smaaksensatie in het Smakenrad van Groningen   |  tags:  voormalig Suikerunie terrein

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/maike-van-eldert/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Ben jij groot fan van pretparken? Of van een heerlijk glas Chardonnay met een goed verzorgd diner? Goed nieuws! Je kunt deze twee nu combineren in het Smakenrad, dat van woensdag 23 september tot en met 18 oktober naar de Suikertuin in Groningen komt.

Sinds de maatregelen tegen Corona weer zijn verscherpt, is uit eten toch wat lastiger geworden. Je kunt niet met een groepje eten en restaurants zitten al snel vol vanwege het maximale aantal personen. IniMaMefer en de eigenaar van het Smakenrad bieden hier een perfecte oplossing voor: lunchen, dineren en borrelen op vijftig meter hoogte.

 

Dineren in een reuzenrad Groningen De Suiker- foto van Facebook Smakenrad

Deze en de hoofdfoto komen van @smakenrad.


 

Steun de lokale horeca

In het reuzenrad kun je niet alleen zelf dineren, maar er is ook aan de lokale horecaondernemer gedacht. Zo kun je een dag of een dagdeel het rad huren en omzetten naar jouw eigen concept. Neem als restaurant je eigen menu mee en sleep ook je bediening naar de gondels. Resultaat: een avond om nooit meer te vergeten.
 

Speciale Sushi-avond of een heerlijke high tea

In de gondels is er voor ieder wat wils. Op zaterdag en zondag kun je terecht voor een uitgebreid ontbijt of high tea, en op donderdagavond is er een speciale sushi-avond. Heb je iets groters te vieren? Kies dan voor een VIP Lunch of VIP Diner in leren fauteuils onder het genot van een lekker glas Cava.

Het Smakenrad is iedere dag geopend van 10.30 tot 23.00. Voor een overheerlijke lunch of een culinair diner kun je via de website tickets kopen. Let op: reserveren is noodzakelijk.
 
Praktisch:
– Tickets inclusief lunch kosten 24,50 p.p. en tickets inclusief een 2-gangen diner zijn er vanaf 39,75 p.p.
– Reserveren kan via de website: www.smakenrad.nl
– Locatie: de Suikertuin Groningen
 
Deel jouw ervaring met het Smakenrad in Groningen hieronder.
 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This