5 x Leukste speelgoedwinkels in Groningen

door | 11 dec 2020 | Shoppen, Vrijetijd

Home » Shoppen » Vrijetijd » 5 x Leukste speelgoedwinkels in Groningen   |  tags:  kindvriendelijk, lijstjes

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/sona-stel/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Als mama van twee kinderen kom ik regelmatig in een speelgoedwinkel. De ene keer met de kinderen omdat ze iets voor hun zakgeld mogen uitzoeken of omdat we iets te vieren hebben. De andere keer om cadeautjes te kopen. Welke reden we ook hebben, dit zijn onze vijf favoriete speelgoedwinkels in Groningen.
 

1. ASBRAN

Als ik bewust wil winkelen en kies voor kwaliteit speelgoed, dan ga ik naar ASBRAN. Een gezellig klein winkeltje met twee etages vol verantwoord speelgoed. Een begrip in Groningen en nergens anders te vinden. Lees ook mijn blog over speelgoedwinkel ASBRAN.
Adres: Kleine Peperstraat 10
 
Speelgoedwinkel Groningen: Asbran
 

2. De Groningse kinderboekhandel

Een walhalla met kinderboeken. Voor de inkopen van de decembermaand en ter gelegenheid van de kinderboekenweek mag ik hier snoepen van al het moois. Voor kraamvisites scoor ik hier graag een boek voor de grote broers en zussen. Ook hebbedingetjes als stikkers en spelletjes kan ik hier maar moeilijk laten liggen.
Adres: Stoeldraaierstraat 42

Speelgoedwinkel Groningen: De Groningse Kinderboekhandel foto van hun facebookpagina

Foto van Facebook @De Groningse Kinderboekhandel

 
Extra tip: boekhandel De Riemer is ook een feest voor kinderen.
 

3. Kidsconceptstores

Er zijn ook winkeliers die de boel graag combineren. Kinderspeelgoed én kledingwinkel in één. Bij de hippe winkel Wijsneus aan onze mooie Vismarkt is het heerlijk snuisteren tussen de leukste spelletjes, sierraden, knuffels, boeken, tasjes en de mooiste merkkleding. Hartendief en Musjes hebben zelfs een ruimte ingericht waar je kunt aanschuiven voor een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich in de speelhoek vermaken. ‘Fantosties’ om hier te winkelen met kinderen. Lees ook mijn eerdere blog na een bezoekje aan
Hartendief.
Adres Wijsneus: Vismarkt 26
Adres Hartendief: Oosterstraat 8
Adres Musjes: Zwanestraat 25

 
Speelgoedwinkel Groningen: Hartendief
 

4. Toychamp

Ik keek mijn ogen uit toen ik hier voor het eerst binnen stapte. In de zomer van 2020 opende deze mega speelgoedwinkel haar deuren naar 1600 vierkante meter vol speelgoed. Toychamp zit vlakbij de Ikea en biedt daardoor een ideale shopcombinatie voor de vrije zaterdag. Vanwege de ruime keuze in Transformers, spelletjes, lego, poppen… wat eigenlijk niet (!), shop ik hier graag en geven mij kinderen hier (misschien iets te 😉 ) makkelijk hun zakgeld uit.
Adres: Roskildeweg 31
 
Speelgoedwinkel Groningen: Toy Champ
 

5. Intertoys

Natuurlijk is er ook nog de landelijke keten Intertoys. In Groningen bezoek ik alle drie de vestigingen weleens. In de vestiging in Lewenborg (Kajuit 271) kunnen kinderen heel handig een cadeaumand vullen met alle speelgoed dat je wenst te krijgen op het kinderfeestje. De genodigden kunnen dan iets uit jouw mand uitzoeken en kopen. In het winkelcentrum van Beijum en op de Vismarkt in het centrum van Stad vind je deze vertrouwde speelgoedwinkel ook.

 

Tips:
Dit is de leukste spelletjeswinkel in Groningen: WirWar
De 7 beste ijssalons in Groningen.
Schatzoeken bij de leukste kringloopwinkels.

Ben ik een adresje vergeten? Geef hieronder jouw tip(s) in een reactie door. 

 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This