Fotografie wandeling Groningen licht en donker

34,95 per persoon


Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Een stadswandeling door Groningen, maar dan net even anders.

 

Hoe anders ziet Groningen- Stad eruit in het donker? Ervaar het tijdens deze fototour. We maken namelijk foto’s wanneer het nog licht is én in het donker. En natuurlijk ook tijdens de zonsondergang. Zo fotografeer je een plek op verschillende momenten (zie bijvoorbeeld de eerste twee foto's van DOT). Dat moet wel mooie plaatjes opleveren toch? Fotograaf Melvin Jonker neemt jou en je camera mee langs verschillende hotspots en verborgen gezichten van de stad en geeft jou praktische fotografie tips.

Data*:
vrijdag 17 september 2021 (extra datum!)
vrijdag 8 oktober 2021

Aan het einde van de wandeling heb je het echte Groningen ervaren én de mooiste foto’s voor thuis en de sociale media.

De licht en donker fotografietour is voor iedereen die graag leert mooie(re) foto’s te maken met zijn digitale camera of spiegelreflexcamera. Je hoeft dus geen pro te zijn. Melvin leert je waar je op moet letten en geeft bruikbare tips.

Tegelijkertijd leer je de stad kennen, op een andere manier dan een standaard stadswandeling. Melvin heeft als doel om jou de sfeer van 'zijn' Stad te laten proeven. Geen lange verhalen met jaartallen en historische feiten dus.

 

Ontdek Groningen door het oog van de lens.

Praktisch:

  • De fototour van vrijdag 17 september 2021 start om 18.00 uur en duurt tot 21.30 uur (de zon gaat om ca 19:45 uur onder)
  • De fototour van vrijdag 8 oktober 2021 start om 17.30 uur en duurt tot 21.00 uur (de zon gaat om ca 19:00 uur onder)
  • Er zijn 12 plekken per fototour beschikbaar. Vol = vol!
  • Fotograaf Melvin Jonker begeleidt de wandeling
  • Er is een korte pauze met een traktatie van ons
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem dan wel even een regenjas of paraplu mee)
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met de startlocatie en andere info

'Ik ken Stad goed, maar kwam door straatjes waar ik niet eerder geweest was. Een gezellige groep enthousiastelingen met professionele camera’s en mobieltjes!’ - Yvonne van der Baan

 

'Bedankt voor jullie begeleiding, jullie maakten er een mooie mix van begeleiding en sightseeing Groningen van. Wellicht tot een volgende keer.' - Carla Voort

I Go Groningen organiseert meerdere keren per jaar een fotografiewandeling met verrassende nieuwe spots. Je kunt je prima aanmelden voor meerdere tours, je ziet en fotografeert dan steeds andere plekjes. We bepalen de route van elke fototour namelijk op basis van de deelnemerslijst.

De foto's op deze pagina zijn genomen door deelnemers van eerdere fototours. We doen tijdens deze tour niet exact dezelfde fotolocaties aan.

* Ervan uitgaande dat de situatie rondom Corona dit dan toelaat. Mocht de fototour vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijg je de keuze om het volledige reserveringsbedrag teruggestort te krijgen of je houdt de deelname aan een fototour van I Go Groningen op een later moment tegoed. We zullen ons tijdens de fototour aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM houden door bijvoorbeeld minimaal 1,5 meter afstand tussen de deelnemers te houden.

 

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of kom je met een groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze Joukje deed mee met de herfstfotografie wandeling en José was erbij tijdens de winter fototour.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.