Ansichtkaarten ´Groeten uit Groningen´

9,95 per set (10 stuks)


Categorie:

Moi! Altijd al eens een analoge groet uit Groningen willen doen?

Op deze minimalistische kaart zijn de meest toonaangevende bouwwerken van Stad weergegeven. Herken je de Abel Tasman- en Martinitoren, het Peerd van Ome Loeks en het Kempkensberg (DUO) kantoorgebouw? Het Forum vind je op de achtergrond.

Tussen alle digitale social media springt een handgeschreven kaartje er tussen uit. Alleen al het sturen ervan is een mooi gebaar en een persoonlijke boodschap maakt het helemaal compleet. Zo nam José de proef op de som door er één te versturen aan haar vriendin:

Mijn vriendin reageerde verrast toen de kaart met de skyline van Grunn op haar deurmat viel: Dit zegt me een stuk meer dan weer een Facebook 'Like'. En hij gaat zeker in een lijstje! - José van Esch- Smeenge

Als je vandaag bestelt, heb je de set kaarten (10 stuks) met een beetje mazzel morgen al in huis (we doen ons best). Koop de kaarten nu en doe de wereld jouw Groeten uit Groningen.

- Exclusief verkrijgbaar in de webshop van I Go Groningen.
- Ontworpen door Stadjer Paulien Stel.
- De kaarten worden in Groningen gedrukt en afgewerkt.
- Het kaartje inlijsten kan natuurlijk ook. Wil je een groter formaat aan de muur? Check onze skyline Groningen poster.


Een selectie uit de reacties die we kregen:

Superleuke kaartjes! Heb zojuist de tweede set besteld. - Janita Faber

Ik stuur graag een persoonlijk kaartje mee met facturen en andere (zakelijke) post en zoek daarvoor bewust naar uitingen met Groningen erop. Op deze van I Go Groningen was ik meteen verliefd. En nu zie ik zelf ook eens hoeveel leuker de wereld wordt van een persoonlijk boodschappie erbij. - Karin Sitalsing

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.