Judith ter Veer

Eindredacteur I Go Groningen: Judith ter Veer

Over mij

Hoewel ik in veel steden ben geweest, geldt ook voor mij dat er niets boven Groningen gaat. Misschien ben ik bevooroordeeld omdat ik er in mijn studententijd ruim 5 jaar heb gewoond. Maar dat is dan wat het is 😉. Juist in die tijd heb ik Groningen steeds beter leren kennen. Na mijn studententijd heb ik twee jaar in het Westen gewoond maar inmiddels woon ik al weer jaren met veel plezier in het hoge Noorden. Niet meer in Stad zelf, maar wel in de provincie. Maar ook nu nog komen mijn man, dochter en ikzelf nog regelmatig in de Stad. Om te shoppen of lekker te borrelen/eten. En dan het liefst ergens waar we nog niet eerder zijn geweest. Maar ik kom er ook graag om te fotograferen. Een hobby van mij waar Groningen genoeg mogelijkheden voor biedt. Straat-, natuur- en architectuurfotografie, het kan er allemaal. Na mijn studies Nederlands en Communicatie werk ik nu in het dagelijks leven als marketing-/communicatiemedewerker. Maar wel met een passie voor taal.
Combineer dat met mijn voorliefde voor Groningen en voor je het weet ben je eindredacteur bij I go Groningen.

I Go Groningen, want: het is voor mij de leukste plek om nieuwe dingen te ontdekken.

Je vindt me online ook op:

LinkedIn
Instagram

Stel mij jouw vraag over Groningen:

Alle blogs van Judith: