I Go Groningen en fotograaf Anouk Wubs nemen jou en je camera mee naar de mooiste plekjes in Stad voor een korte cursus bruidsfotografie. Leer hoe je een bruidspaar aanwijzingen geeft en prachtige beelden van het koppel maakt.

Datum: dinsdag 6 juli 2021*

Een fotoshoot op een trouwdag is een bijzonder moment voor het bruidspaar. Ze zijn even een moment met elkaar en de foto’s zullen voor veel mooie herinneringen zorgen. Een belangrijke taak voor de fotograaf om oog te hebben voor de connectie tussen het koppel en tegelijkertijd de omgeving.

De stijl van Anouk kenmerkt zich door spontane en intieme foto’s met oog oog voor mooi licht.

Aan het einde van deze 2,5 uur durende cursus bruidsfotografie heb je kunnen zien hoe je een bruidspaar ontspannen op de foto zet en foto’s maakt die je aan de muur wilt hangen. En een ideale manier om je trouwfoto’s aan je portfolio toe te kunnen voegen. Tijdens de shoot zullen we langs een aantal mooie plekken in Groningen gaan.

Deze fotografie workshop is voor iedereen die graag meer wil leren over trouwfotografie. Een spiegelreflexcamera of digitale camera (waar je controle hebt over je instellingen) heeft de voorkeur. Anouk leert je waar je op moet letten en geeft bruikbare tips. Er is een koppel in trouwkleding aanwezig voor deze workshop. Tegelijkertijd leer je de stad kennen. Anouk heeft als doel om jou haar favoriete fotogenieke plekken van de stad te laten zien.

Praktisch:

  • De fotoworkshop van dinsdag 6 juli 2021 start om 19:00 uur en duurt tot ca 21:30 uur
  • Er zijn 15 plekken beschikbaar. Vol = vol!
  • Trouwfotograaf Anouk Wubs begeleidt de workshop
  • We starten en eindigen met een kop koffie / thee (bij de prijs inbegrepen)
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem dan wel even een regenjas of paraplu mee)
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met de startlocatie en andere info


I Go Groningen organiseert meerdere keren per jaar een fotografiewandeling met verrassende nieuwe spots. Je kunt je prima aanmelden voor meerdere tours en workshops, je ziet en fotografeert dan steeds andere plekjes.

De foto's op deze pagina zijn afkomstig van het Instagram account van Anouk Wubs. Het geeft je een indruk van haar manier van fotograferen.

 

* Ervan uitgaande dat de situatie rondom de coronacrisis dit dan toelaat. Mocht de fotografie workshop vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijg je de keuze om het volledige reserveringsbedrag teruggestort te krijgen of je houdt de deelname aan een fototour van I Go Groningen op een later moment tegoed. We zullen ons tijdens de workshop aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM houden door bijvoorbeeld minimaal 1,5 meter afstand tussen de deelnemers te houden.

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of kom je met een groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.