De Bloomon van Groningen: laat je bloemen bezorgen door Thuis met Bloemen

door | 19 feb 2021 | Shoppen, Wonen

Home » Shoppen » Wonen » De Bloomon van Groningen: laat je bloemen bezorgen door Thuis met Bloemen   |  tags:  bloemen en planten

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/josesmeenge/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Bloemen, daar word ik vrolijk van. Het liefst haal ik elke week een nieuwe bos. Helaas heb ik niet echt groene vingers en houd ik het bij een veilig bosje tulpen of kant en klaar boeketje. Wanneer mijn oog valt op Thuis met Bloemen word ik meteen enthousiast. Een bezorgservice met prachtige creatieve boeketten, waarvoor ik niet eens de deur uit hoef.

Willeke, de eigenaresse van Thuis met Bloemen is nog maar tien weken bezig. Zij geniet thuis enorm van een mooie bos bloemen. Bij haar baan als weddingplanner en stylist – Willeke at Work- houdt ze regelmatig bloemen over. Deze zelf samengestelde boeketten gaf ze cadeau aan vrienden. Een vriendin was hier zo blij mee, dat ze vroeg of ze een abonnement bij Willeke kon afsluiten. Zo kwam ze op het idee om Thuis met Bloemen te starten: de lokale variant van Bloomon.
 
Bloemen Groningen: bloemenwinkel en bezorgen Groningen: Thuis met Bloemen
 

In een woord Goud

Ik heb gekozen voor een Goud, Gronings voor ‘goed’ boeket. Dit is een middelgroot boeket. Met een grote glimlach staat Willeke bij mij voor de deur. Zodra ik de mooie bos bloemen onder ogen krijg, neem ik die glimlach meteen over. Zelfs in het papier ziet de bos er fantastisch uit. De bos bestaat uit roze, oranje en witte bloemen, aangevuld met mooie groene takken. De namen moet ik je schuldig blijven… ik ben niet bepaald een bloemenkenner. Na een kort gesprek over haar bedrijf en goede adviezen om de bloemen te verzorgen, sta ik te popelen om mijn bloemen op de vaas te zetten. En wat blijkt? Ze matchen perfect met mijn favoriete vaas! De bos is niet alleen een kleurenpracht, ze ruiken ook nog eens heerlijk.
 
Bloemen Groningen: bloemenwinkel en bezorgen Groningen: Thuis met Bloemen
 

Voor elk wat wils

Bij Thuis met Bloemen heb je keuze uit drie verschillende groottes boeketten. Naast Goud, kun je kiezen uit Laif (klein) en Pronkjewail (groot). De samenstelling van de boeketten wisselt, zo heb je nooit meer een standaard bloemistenboeketje op tafel staan.
 


 
Ben je niet zo’n fan van verse bloemen, of heb je geen idee hoe je die moet verzorgen? Bij Thuis met Bloemen kun je ook terecht voor verschillende boeketten met droogbloemen, dit is tegenwoordig helemaal hip. Van de droogbloemen geniet je eindeloos.
 

Een boeket wanneer jij dat wilt

Of je nu op zoek bent naar een eenmalig boeket, of een bloemenabonnement, Thuis met Bloemen biedt het aan. Zo kun je kiezen voor een eenmalig boeket om kennis te maken, zoals ik. Ben je helemaal overtuigd, kies dan voor een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bloemenabonnement. Ook is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Zo beslis je zelf wanneer en in welk tempo je de boeketten ontvangt.
 

Willeke to the rescue

Bij een bloemenabonnement is het mogelijk om een vaas te leasen. Hoe handig is dat. Bij elk nieuw boeket krijg je een schone vaas meegeleverd en lever je de oude vaas weer in. In de webshop kun je ook eenmalig een vaas kopen, die precies past bij de grootte van het door jou gekozen boeket.
Schikt jouw bos nooit zoals je het wilt? Laat Willeke je boeket schikken. Binnen een half uur staan jouw bloemen prachtig in de vaas. Eventueel is dit te combineren met een workshop, zodat je het de volgende keer zelf kunt doen.
 

Bloemen bezorgen in Groningen is gratis

De boeketten worden veelal bezorgd op vrijdag (in overleg zijn andere dagen mogelijk, bijvoorbeeld voor een verjaardag). Binnen een straal van tien kilometer rondom Groningen Stad zijn de bezorgkosten gratis. Om het milieu niet onnodig te belasten, bezorgt Willeke zoveel mogelijk boeketten op de fiets! Super duurzaam, zo krijgt ze ook meteen haar beweging ;).
 
Bloemen Groningen: bloemenwinkel en bezorgen Groningen: Thuis met Bloemen
 
Praktisch:

 

Meer groen?
Ingrid maakte een tijdje terug zelf een mini ecosysteem met een DIY pakket van de Opfleurist. Het ecosysteem maken is ook als online groepsuitje te reserveren.
 
Wat is jouw ervaring met Thuis met Bloemen? Laat het me hieronder weten.

1 Reactie

  1. Wat handig zeg, een bloemenabonnement. Daar heb ik nog niet eerder van gehoord. Bloemen bezorgen deed ik al wel af en toe, naar vrienden of familie, als je niet langs kunt gaan op een verjaardag bijvoorbeeld. Vooral tijdens de lockdown was dit een handige service!

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This