Online Workshop mini ecosysteem maken

39,99 p.p.


Categorieën: ,

Dit online groepsuitje is ontstaan toen we in een lockdown zaten tijdens de coronacrisis. Het fysiek samen komen voor een teamuitje zat er in die tijd niet in. Deze online workshop bleek een leuk alternatief om voldoende afstand van elkaar te houden en tóch gezellig samen te zijn. Je gaat namelijk, ieder in eigen huis, aan de slag met je eigen DIY ecosysteem pakket, terwijl je je collega's en vrienden op het laptopscherm voor je hebt. 

Ook nu we weer samen mogen komen is het nog steeds een geweldige uitkomst voor bijvoorbeeld bedrijven met personeelsleden verspreid door het land. Zo hoeft je team niet onnodig veel kilometers te rijden om samen te komen.

Wil je ook zo'n mini plantenwereldje in een glazen pot maken en doe je dat liever niet alleen? Trommel je vrienden, familie of collega's op en meld jouw groep aan voor de online workshop. Een eigen ecosysteem maken is een origineel alternatief voor de online pubquizen en digitale vrijdagmiddagborrels.

Plantenspecialist en Stadjer Marjolein loopt stap voor stap met jullie door wat er gebeuren moet. Heb je een vraag? Leuk! Marjolein houdt van interactie. Na ongeveer een uur zie je bij iedereen een geweldige creatie ontstaan.

Voor wie:
Je hoeft geen plantenkennis te hebben of kunstenaar te zijn. De workshop is leuk voor iedereen die graag bezig is met zijn/haar handen of gewoon zin heeft om eens iets nieuws te ontdekken in digitaal gezelschap. Iedereen werkt vanuit zijn/haar eigen huis. Het is daarom ook een geschikt groepsuitje voor deelnemers verspreid over het land.

Referenties:

De twintig deelnemers van JongRVO reageerden lovend:

Supergeslaagde workshop! Bedankt voor de goede begeleiding. Ik wist niet dat een online workshop zo gezellig kon zijn en ik ben heel erg blij met mijn eindresultaat.

Ook de tweede groep bestaande uit 29 leden van JongCBS was enthousiast:

De workshop beviel erg goed! Na die tijd werden er allerlei foto’s gedeeld in de appgroep, het was echt een succes. Mocht een andere jongerenvereniging nog naar een creatieve activiteit zoeken, dan zal ik deze workshop zeker als tip meegeven.

Praktisch:

  • De online workshop is te boeken voor gezelschappen vanaf 12 personen (minder kan ook, maar dan dien je voor minimaal 12 te betalen)
  • De prijs is € 39,99 p.p. inclusief organisatie en verzending materialen.
  • Jullie geven een datum en tijdstip aan en wij laten jou weten of de workshop dan beschikbaar is.
  • Reserveringsaanvraag minimaal 7 werkdagen van tevoren indienen of anders telefonisch overleggen (050 7503491)
  • De workshop wordt begeleid door Marjolein.
  • De workshop duurt ca. 1 uur. Langer of korter kan in overleg.
  • Iedere deelnemer krijgt het DIY pakket met alle materialen en stappenplan op het huisadres afgeleverd.
  • Jij hoeft alleen maar voor je laptop en je eigen natje en droogje te zorgen (op aanvraag kunnen wij ook bijvoorbeeld een lunch- of borrelpakket meeleveren)
  • Na het indienen van je reserveringsaanvraag ontvang je een mail met meer informatie over de online omgeving, het uitwisselen van de adressen van de deelnemers en andere details.

Een reserveringsaanvraag doen kan via de reserveerknop bovenaan deze pagina.

 

Meer weten over hoe je je eigen ecosysteem kunt maken? Ingrid deelde haar ervaring eerder al met het DIY pakket.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.