Boeket bloemen uit Groningen

24,9546,90
Artikelnummer: 9400 Categorie:

Deze bloemen uit Groningen zijn momenteel niet leverbaar. Kijk eens op deze site van debloemist.nl voor een alternatief (winnaar duurzaamheidsprijs 2020!).

 
 

-----------
Geniet van een mooie bos verse bloemen uit Groningen!

Stadjer Willeke heeft een passie voor het uitzoeken van bloemen, het combineren van soorten en het schikken tot een prachtig boeket. Ze brengt deze verse bos bloemen 'Goud uit Groningen' graag bij jou thuis om jou en jouw huis op te vrolijken.

Bezorgen in Groningen Stad en daarbuiten binnen een straal van 10 kilometer is gratis!

 

Doe een bos bloemen uit Groningen cadeau

 

Iets te vieren? Tussen alle standaard boeketten springt dit zorgvuldig samengestelde boeket uit Groningen er tussen uit. Stuur het als mooi gebaar en bestel er een handgemaakt kaartje bij (+ €2) waar wij een persoonlijke boodschap van jou opzetten om vervolgens het boeket met kaartje te bezorgen bij de gelukkige ontvanger!

Onze José is fan en deelt haar ervaring met jou in haar blog.

Praktisch:

    • Het I Go Groningen boeket 'Goud uit Groningen' bestaat uit ca 16 stelen.
    • Willeke maakt elke week nieuwe samenstellingen. De foto's geven je een idee bij het boeket.
    • Het boeket met vaas op deze afbeelding is 55 cm hoog, de vaas is 26 cm breed en 29 cm hoog. De bos bloemen wordt standaard zonder vaas geleverd. Je hebt voor dit boeket een middel-grote vaas nodig. Je kunt de vaas (zoals afgebeeld op de eerste foto) bijbestellen voor €19,95. Er zit geen garantie op de vaas en je kunt de vaas niet retourneren.
    • Woon je buiten de straal van 10 km van Groningen Stad? Dan wordt er € 0,30 cent per extra kilometer berekend (hiervoor krijg je op nacalculatie na je bestelling een aparte factuur). Uiteraard mag je het boeket ook komen ophalen in Groningen. Geef dit even aan in het opmerkingenveld tijdens het bestellen.
    • De boeketten worden veelal bezorgd op vrijdag. In overleg en op basis van beschikbaarheid zijn andere dagen mogelijk, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Geef dus gerust je wensen aan in het bestelproces.

 

De foto's zijn gemaakt door Anouk Wubs van Bedrijf in Beeld Groningen.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.