Winterfotografie wandeling Groningen met zonsondergang

37,00 per persoon


Uitverkocht

Een winterse stadswandeling door Groningen, maar dan net even anders.

De ondergaande zon boven een winters Groningen… Dat moet wel mooie plaatjes opleveren toch? Fotograaf Melvin Jonker neemt jou en je camera mee langs verschillende hotspots en verborgen gezichten van de stad.

Datum: zondag 13 februari 2022

Aan het einde van de wandeling heb je het echte Groningen ervaren én de mooiste foto’s voor thuis en de sociale media.

De fotografietour is voor iedereen die graag leert mooie(re) foto’s te maken met zijn mobiele telefoon, digitale camera of spiegelreflexcamera. Je hoeft dus geen pro te zijn. Melvin leert je waar je op moet letten en geeft bruikbare tips.

Tegelijkertijd leer je de stad kennen, op een andere manier dan een standaard stadswandeling. Melvin heeft als doel om jou de sfeer van 'zijn' Stad te laten proeven. Geen lange verhalen met jaartallen en historische feiten dus.

Ontdek Groningen door het oog van de lens.

Praktisch:

  • De fototour van zondag 13 februari 2022 start om 14:15 uur en duurt tot ca 17:45 uur (zonsondergang).
  • Er zijn 12 plekken beschikbaar. Vol = vol!
  • Fotograaf Melvin Jonker begeleidt de wandeling
  • Er is een korte pauze met een traktatie van ons
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem dan wel even een regenjas of paraplu mee)
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met de startlocatie en andere info

'Ik ken Stad goed, maar kwam door straatjes waar ik niet eerder geweest was. Een gezellige groep enthousiastelingen met professionele camera’s en mobieltjes!’ - Yvonne van der Baan

'Bedankt voor jullie begeleiding, jullie maakten er een mooie mix van begeleiding en sightseeing Groningen van. Wellicht tot een volgende keer.' - Carla Voort

‘Laagdrempelig, gemoedelijke sfeer en enthousiasme voor de groep. Fijne praktische uitleg en door het bespreken van de gemaakte foto’s zie je meteen wat er bedoeld wordt.’  - Sandra Messchendorp

 

I Go Groningen organiseert meerdere keren per jaar een fotografiewandeling met verrassende nieuwe spots. Je kunt je prima aanmelden voor meerdere tours, je ziet en fotografeert dan steeds andere plekjes.

De foto's op deze pagina zijn genomen door deelnemers van een eerdere zonsondergang fototour. We doen tijdens deze tour niet exact dezelfde fotolocaties aan.

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of kom je met een groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.