Bax Bier Diner in de brouwerij

39,9547,45 p.p.


Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , Tag:

Uit eten en bierproeverij in Baxbier brouwerij Groningen

Wij zijn fan van Baxbier brouwerij in Groningen. Niet alleen om de goede smaak van de speciaalbiertjes, maar ook vanwege de laid back sfeer in het proeflokaal. Wij delen dit graag met jou. Daarom hebben wij samen met Baxbier onze favoriete gerechten in een Bax Bier Diner verwerkt.

Zodat ook jij kunt genieten van het eten in de brouwerij. Het is tevens een bierproeverij want bij ieder gerecht wordt een passend speciaalbiertje geserveerd uit eigen brouwerij én je mag een biertje kiezen om mee naar huis te nemen. Nagenieten is ook belangrijk.

Bierproeverij met eten

Het diner bestaat uit een voorgerecht om te delen, een hoofdgerecht en een toetje, met daarbij een passend biertje per gang (proeverij van 3 bieren per persoon).

Kon Minder!

Boek nu het Baxbierdiner en je krijgt een blikje van één van de geproefde biertjes gratis mee naar huis. Zo kun je thuis nog eens rustig nagenieten van je favo Baxbiertje.


Optioneel bij te boeken:

  • Maak je uitje compleet en voeg een rondleiding (ca half uur) toe aan je reservering (+ € 7,50 p.p.). Je ontdekt waarom Baxbier doet wat ze doet en je mag rondkijken in de brouwerij.  Rondleidingen zijn mogelijk van woensdag t/m zondag om 16:30 uur en duren een uur.
  • Boek er een boottochtje bij, dan varen we jullie heen en terug naar de brouwerij (prijs op aanvraag).


Praktisch:

  • Met mooi weer is het terras open
  • Openingstijden van het proeflokaal: woensdag t/m zondag van 14:00 tot 00:00 uur.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.