Vegan Foodie Walk – culinaire stadswandeling

43,00 p.p.


Een culinaire stadswandeling door Groningen, maar dan nét even anders

Boek nu deze culinaire wandeling langs 3 verschillende restaurants waar jou een vegan dish wordt geserveerd. Alle gerechten worden zoveel mogelijk met lokale producten én uit het seizoen bereid. We gaan natuurlijk langs onze favo spots en zullen jou kennis laten maken met de allerleukste zaakjes van Groningen, waar je als vegan aan je culinaire trekken komt. Ook als niet vegan kun je je laten verrassen door deze gezonde foodie style.

Wandelen langs 'Het beste van Stad'

We doen een suggestie voor de wandelroutes tussen de restaurants waarbij je ook langs onze favo fotogenieke plekjes komt die we aandoen tijdens onze fototours. Dus neem je camera ook lekker mee. Hoe leuk is dat?

 

Laat je verrassen met deze wandeling langs onze favoriete restaurants in Groningen met de lekkerste veganistische gerechten.


Referenties:

'We hebben nu een paar keer een vegan foodie walk geboekt voor onze gasten en het waren beide geweldige ervaringen. De gasten zijn enorm verrast geweest. Het had niet beter gekund. De gekozen restaurants waren ze uit zich zelf nooit binnen gestapt en ze verwachten dat zij hierna ook nooit meer in zulke restaurants te vinden zullen zijn. Een echte ‘once-in-a-lifetime-experience’ dus, waar ze ontzettend van genoten hebben. We gaan voor meer van dit soort bijzondere ervaringen. ' - Wil Hoogeboom van Stro-hotel Hayema Heerd

 

Praktisch:
- Dit arrangement is te boeken voor gezelschappen vanaf 2 tot 100 personen.
- Jij bepaalt wanneer (datum en tijd) je de Vegan Foodie Walk wilt starten. Wij zullen dan in overleg met de restaurants op basis van beschikbaarheid een passende en lekkere route uitwerken voor je.
- Reserveren minimaal 4 werkdagen van tevoren of anders telefonisch overleggen (050 7503491)
- Na reservering krijg je van ons alle nodige informatie op de mail.
- De route loop je zonder begeleiding. Natuurlijk is begeleiding van een stadsgids (of alternatief) mogelijk, laat het dan even weten. Dan doen we jou met plezier een aanbod.
- De drankjes betaal je ter plekke zelf. Of geef even aan in de opmerkingen dat je dit erbij wilt boeken.
- Op verzoek is het ook mogelijk om een route met vlees/vis/vegetarisch te organiseren. Geef dit even door bij je reservering, evenals allergieën en diëten.

 

Hoofdfoto van Dunk Ontmoet. De gerechten op de foto's zijn niet de gerechten die geserveerd worden tijdens deze culinaire stadswandeling.

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of kom je met een groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.