Fotografie wandeling Groningen bij zonsondergang

29,9937,00 per persoon


Wissen

Artikelnummer: 2412 Categorieën: , ,

Een stadswandeling door Groningen, maar dan net even anders.

Een prachtige winter- of lentedag en een ondergaande zon boven de mooiste stad van Nederland… Dat moet wel mooie plaatjes opleveren toch? Fotograaf Melvin Jonker neemt jou en je camera mee langs verschillende hotspots en verborgen gezichten van de stad. 

Data:

zondag 12 februari 2023
vrijdag 28 april 2023

Check hier onze agenda met alle andere geplande fototours!

Aan het einde van de wandeling heb je het echte Groningen ervaren én de mooiste foto’s voor thuis en de sociale media.

De fotografietour is voor iedereen die graag leert mooie(re) foto’s te maken met zijn mobiele telefoon, digitale camera of spiegelreflexcamera. Je hoeft dus geen pro te zijn. Melvin leert je waar je op moet letten en geeft bruikbare tips.

Tegelijkertijd leer je de stad kennen, op een andere manier dan een standaard stadswandeling. Melvin heeft als doel om jou de sfeer van 'zijn' Stad te laten proeven. Geen lange verhalen met jaartallen en historische feiten dus.

 

Ontdek Groningen door het oog van de lens.

Praktisch:

  • De fototour van zondag 12 februari start om 14:00 uur en duurt tot ca 17:30 uur (incl. zonsondergang).
  • De fototour van vrijdag 28 april start om 17:30 uur en duurt tot ca 21:00 uur (incl. zonsondergang).
  • Er is per fototour plek voor slechts 12 deelnemers. Vol = vol!
  • Fotograaf Melvin Jonker begeleidt de wandeling
  • Er is een korte pauze in een horecagelegenheid met een traktatie van ons
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem dan wel even een regenjas of paraplu mee)
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met de startlocatie en andere info

 

'Ik ken Stad goed, maar kwam door straatjes waar ik niet eerder geweest was. Een gezellige groep enthousiastelingen met professionele camera’s en mobieltjes!’ - Yvonne van der Baan

'Bedankt voor jullie begeleiding, jullie maakten er een mooie mix van begeleiding en sightseeing Groningen van. Wellicht tot een volgende keer.' - Carla Voort

‘Laagdrempelig, gemoedelijke sfeer en enthousiasme voor de groep. Fijne praktische uitleg en door het bespreken van de gemaakte foto’s zie je meteen wat er bedoeld wordt.’  - Sandra Messchendorp

 

I Go Groningen organiseert meerdere keren per jaar een fotografiewandeling met verrassende nieuwe spots. Je kunt je prima aanmelden voor meerdere tours, je ziet en fotografeert dan steeds andere plekjes.

De foto's op deze pagina zijn genomen door deelnemers van eerdere zonsondergang fototours. We doen tijdens deze wandeling niet exact dezelfde fotolocaties aan.

* Ervan uitgaande dat de situatie rondom de coronacrisis dit dan toelaat. Mocht de fototour vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijg je de keuze om het volledige reserveringsbedrag teruggestort te krijgen of je houdt de deelname aan een fototour van I Go Groningen op een later moment tegoed. We zullen ons tijdens de fototour aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM houden door bijvoorbeeld minimaal 1,5 meter afstand tussen de deelnemers te houden.

 

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of kom je met een groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze Joukje deed mee met de herfstfotografie wandeling en José was erbij tijdens de winter fototour.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.