Optimaal ontspannen tijdens massage bij Veneziano Therapy

door | 26 nov 2021 | Wat te doen

Home » Wat te doen » Optimaal ontspannen tijdens massage bij Veneziano Therapy   |  tags:  ontspannen

 

Iedereen kan zo nu en dan een momentje me-time gebruiken. Ik neem je mee naar de ultieme plek voor een moment van volledige rust. Na een massage van holistisch massagetherapeut Alessio in massagesalon Veneziano Therapy loop je volledig ontspannen en met een glimlach op je gezicht weer naar buiten.

Regelmatig geef ik mensen in mijn omgeving het advies om voldoende tijd voor zichzelf vrij te maken. Zelf vergeet ik dit weleens. Ik besluit mijn eigen advies op te volgen: om mijn vakantie in te luiden trakteer ik mijzelf op een ontspanningsmassage.

 

Veneziano Therapy

Alessio Veneziano is van Italiaanse komaf en studeert fysiotherapie aan de Hanzehogeschool. Hij volgt al sinds 2017 diverse opleidingen op gebied van massage. Daarnaast geeft hij groepslessen gericht op houding en kracht. Om naast zijn studie extra ervaring op te doen is hij gestart met een eigen massagepraktijk. Hij begon met het geven van diverse massages aan de Protonstraat, maar sinds november doet hij dat in het centrum van Groningen, in de Brugstraat.
 
Massage Groningen tip: holistisch massagetherapeut Veneziano Therapy in centrum Groningen
 

De massage

Eerlijk is eerlijk, ook al ben ik vanuit mijn werk als fysiotherapeut gewend mensen aan te raken, nu ben ik best een beetje nerveus. De rollen zijn dit keer omgedraaid. Ik krijg een warm welkom, mijn eerste nervositeit neemt al wat af. Hij is relaxed en kalm en legt rustig de gang van zaken uit.

Alessio vertelt rustig hoe de massage in z’n werk zal gaan. Daarbij mag ik zelf aangeven welk soort massage mijn voorkeur heeft. Ik kan kiezen uit ontspannings-, sport-, Thais-, Ayurveda of een mix van dit alles. Aangezien ik toe ben aan vakantie kies ik voor een full body ontspanningsmassage. Na mijzelf ontkleed te hebben (waarbij de masseur de kamer verlaat) start de massage. Hij maakt gebruik van heerlijk geurende lavendelolie en een playlist met prachtige muziek, waar ik in één klap al ontspannen van word. Regelmatig checkt hij of ik me prettig voel en of de druk van zijn handen oké is. Daardoor voel ik me veilig en helemaal op mijn gemak. Zelfs zo erg, dat ik bijna in slaap val. Dat is pas ontspanning!

Het eerste dat ik tegen mezelf zeg wanneer de massage voor bij is: dit moet ik vaker doen! Ik boek dan ook meteen een nieuwe massage voor na mijn vakantie.
 
Praktisch:
Adres Veneziano Therapy: Brugstraat 7a Groningen
Instagram Veneziano Therapy
Facebook Veneziano Therapy
Prijzen: variërend tussen €65,- – €80,– afhankelijk van tijdsduur en het soort.
Boek nu een massage naar keuze met 10 euro korting (duur 1 uur)! Reserveren kun je rechtstreeks op de site van de massagesalon
 
Partner Massage Workshop
Op zondag 19 december 2021 en op 16 januari 2022 organiseert Alessio een Partner Massage Workshop. In 3 uur tijd leren jij en je partner de basisvaardigheden van de ontspanningsmassage. Tijdens beide workshops is er plek voor 3 stellen. Meer info over de massage workshop vind je hier.
 
Tip:
Is yoga ook iets voor jou? Lees Joukje haar blog over Yoga Under Construction.
 
Wat is jouw ervaring bij Veneziano Therapy? Vertel het me in een reactie hieronder.

 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This