Hete vuren: een perfect cadeau met een persoonlijk tintje

door | 16 jul 2021 | Shoppen, Vrijetijd, Wonen

Home » Shoppen » Wonen » Hete vuren: een perfect cadeau met een persoonlijk tintje   |  tags: 

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/josesmeenge/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Cadeaus geven, daar ben ik gek op! ik kan enorm genieten van de zoektocht naar het perfecte cadeau. Met als super afsluiting het blije gezicht van de ontvanger bij het open maken. Nu het schooljaar op z’n eind loopt ben ik op zoek naar een bedankje voor de juffen van mijn kinderen. Bij Hete Vuren tikte ik een perfect afscheidscadeau op de kop.

Wanneer ik mijn bestelling ophaal blijkt meteen hoe klein de wereld is, zeker in Groningen. Laura, de bedenkster van Hete Vuren is een oude bekende van mij. We hebben vroeger bij dezelfde badmintonclub gespeeld. Leuk om elkaar zo weer tegen te komen.
 

Hete Vuren

Hete Vuren is een uit de hand gelopen hobby van Laura. Zij is gek op cadeaus geven, maar vindt geld in een envelop veel te saai. Om een cadeau voor een bruiloft aan te kleden kocht ze een borrelplank en een houtbrander en ging aan de slag. Dit bleek een groot succes: andere gasten merkten haar zelfgebrande borrelplank op. Tijdens de bruiloft scoorde ze meteen haar eerste opdracht. Vanaf dat moment ging het hard, de ene na de ander opdracht kwam binnen. Het leuke aan Laura’s producten is dat ze allemaal uniek zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van een trouwkaart op de plank laten branden. Of denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde borrelplank ter ere van afstuderen of een huwelijksjubileum.
 
Afscheidscadeau juf: Hete Vuren in Groningen
 

Persoonlijke touch

Inmiddels heeft Laura een behoorlijke collectie borrelplanken in haar collectie, die je als klant naar wens kan laten branden. Voor de juffen van mijn kinderen koos ik voor een pakket met een gebrande ‘juf’ pollepel en een pak cakemix. Superleuk verpakt. Het kaartje maakt het geheel volledig af. ‘We hebben er samen iets mooie van gebakken, ondanks het gekke jaar”. Mijn kinderen kunnen nu al niet wachten om het pakketje aan juf te geven. Naast borrelplanken brandt Laura ook andere dingen zoals borstels, openers, geboorte klompjes en zelfs een complete tuinbank (op aanvraag).
 
Afscheidscadeau juf: Hete Vuren in Groningen
 

Ontwerpen

Alle ontwerpen voor de producten maakt Laura zelf. Na akkoord van de klant start ze met branden. De afgelopen periode kwamen er al veel leuke opdrachten voorbij, zo brandde ze voor een vriendin een tuinbank.

 

Praktisch:
DM Laura voor informatie via Hete Vuren op Instagram.
Woon je in Groningen? Dan kun jij jouw bestelling ophalen bij Laura thuis. Lukt dit niet, dan kan de bestelling ook verzonden worden.
 
Tips:
Nog niet uitgelezen? Misschien is deze hemelse high tea van Saakje het Bakmeisje of de bakbox van Boter&Bloem ook iets voor jou.
 
Voor wie bestel jij binnenkort een gepersonaliseerde borrelplank? Laat het me hieronder weten in een reactie.

 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This