Laat jouw kinderen gratis kennismaken met watersport tijdens Optimist on Tour in Meerstad

door | 20 aug 2021 | Evenementen, Sport

Home » Evenementen » Sport » Laat jouw kinderen gratis kennismaken met watersport tijdens Optimist on Tour in Meerstad   |  tags:  Meerstad, gratis, kindvriendelijk, varen

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/sona-stel/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Op donderdag 16 en vrijdag 17 september na schooltijd en op zaterdag 18 september van 9:30 tot 16:30 uur kunnen kinderen gratis kennismaken met kanovaren, suppen en zeilen. Wat? Waar? Optimist On Tour in Meerstad!

Geen zomer gaat voorbij zonder een bezoek aan strand Meeroevers aan het Woldmeer. In het water presenteren mijn kinderen de nieuwste zwemkunsten een voor een en met het zand bouwen zij de allermooiste creaties. ‘Kijk mama, kijk wat ik kan!’ En tussen het zwemmen door natuurlijk ook nog eem’ de uitkijktoren beklimmen. Maar nu. Nu staat er een tof watersport evenement op de agenda in Meerstad. Dus let op: heb jij ook een waterratje, nieuwsgierig aagje of sportieve zoon of dochter in huis? Dan is dit watersportevenement in Meerstad ook iets voor jullie!

 

Optimist on Tour in Meerstad

Gecertificeerde instructeurs leren jouw kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in eenmans eenjeugdzeilboot: een Optimist. Ook is er een waterlaboratorium waar de kinderen verschillende proefjes kunnen doen. Leuk om jouw kinderen op een speelse manier meer te leren over water. Wist jij bijvoorbeeld al dat het Woldmeer een van de schoonste wateren van Nederland is?

Geef jouw kinderen nu op voor een van de blokken. 
 
Praktisch:
Wanneer: 16 t/m 18 september 2021
Waar: Watervoilier, 8242 PR Meerstad
Kosten: gratis
Leeftijd: de open inschrijving is voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar met zwemdiploma A
Inschrijven.

Leestip:
Karen deelde hier haar bootje varen ervaring op het Woldmeer.
Een ander jaarlijks terugkerende activiteit voor kinderen in Meerstad: Vlottendorp.
 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This