Kinderen bouwen deze zomer eigen vlot in Vlottendorp Meerstad

door | 1 jun 2022 | Evenementen

Home » Evenementen » Kinderen bouwen deze zomer eigen vlot in Vlottendorp Meerstad   |  tags:  Meerstad, kindvriendelijk

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/josesmeenge/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Nog een paar weken en dan is het (eindelijk) zover: de zomervakantie begint. Zes vrije weken, genieten van vrije tijd en hopelijk mooi weer. Het is weer tijd om toffe activiteiten voor je kinderen te plannen. Een tip om jouw kinderen de ultieme zomervakantiebeleving te laten voelen: bouw je eigen vlot in Vlottendorp Meerstad.

In elk kind schuilt een kleine avonturier. Hoe tof is het om samen met je vrienden en vriendinnen een vlot te bouwen en vervolgens een wedstrijdje te varen. Wedden dat jullie allemaal willen winnen?
 

Vlottendorp Meerstad

Op strand Meeroevers in Meerstad bouw je in de eerste week van de zomervakantie jouw eigen vlot. Start met een ontwerp, bouw vervolgens jouw vlot en pimp het geheel tot een drijvend paradijs, waarmee jij samen met je vrienden en vriendinnen drie dagen het water op kunt.

 

Voor wie?

Vlottendorp is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar (groep 3 t/m groep 8). Je moet in het bezit zijn van zwemdiploma A en B.

Zien wat de kinderen hebben gebouwd? Kom kijken op donderdag 21 juli om 17.00 uur, dan laten de kinderen zien wat ze hebben gebouwd tijdens dit stoere, creatieve, gezellige waterevenement in Meerstad.
 
Praktisch:
Vlottendorp Meerstad 2022 vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie op 19, 20 en 21 juli.
Voor €40,- koop je een kaart, waarmee je drie dagen kunt bouwen. De kaartverkoop start op 21 juni om 19:00 uur.
Kaarten koop je hier.

 

De eerste versie van deze blog is op 1 juni 2021 gepubliceerd door José. Op 1 juni 2022 is deze versie geactualiseerd.
 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This