Haal de 2Jongens in huis met de Alles bie mekoar box

door | 5 mrt 2021 | Diner, Eten en drinken

Home » Eten en drinken » Diner » Haal de 2Jongens in huis met de Alles bie mekoar box   |  tags:  afhalen

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/josesmeenge/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Al sinds jaar en dag ben ik fan van de 2Jongens uit Groningen. Eetcafé 2Jongens aan het Schuitendiep is favoriet voor een hapje met vrienden. Wil ik wat uitgebreider dineren dan prik ik een vorkje bij het Grandcafé 2Jongens aan het Damsterplein. In deze tijd is uit eten gaan helaas geen optie. Daarom komen de 2Jongens nu met een perfect afhaal alternatief: de Alles bie mekoar box.

Het is zaterdagavond – date night. Mijn man en ik hebben geen zin om uitgebreid te gaan koken en besluiten de Alles bie mekoar box van de 2Jongens te proberen. In het restaurant is dit een van onze favoriete gerechten: een houten plank vol warme en koude lekkernijen. Laat dit ook meteen een perfecte afsluiter van zijn van mijn drieluikblogs over de 2Jongens uit Groningen.
 

Afhalen is al een feestje

Al scrollend op de website van de 2Jongens zie ik dat ik de Alles bie mekoar box alleen kan afhalen. Geen probleem natuurlijk, dat geeft mij een goede reden om even de deur uit te mogen. Bij binnenkomst in het grandcafé aan het Damsterplein komt direct een vrolijke man glimlachend (van achter zijn mondkapje) naar me toe. “Jij moet José zijn”. Yes indeed. Hij overhandigt mij een glanzende doos vol lekkernijen. Ik heb het idee dat ik iets heel chique bij de traiteur heb besteld. Met een grote glimlach stap ik het restaurant weer uit en ga ik onderweg naar huis.
 
Eten bestellen en afhalen Groningen: De 2 Jongens uit Groningen
 

Alles bie mekoar box

De Alles bie mekoar box bevat een driegangenmenu voor één of twee personen. Het voorgerecht bestaat uit tartaar van gerookte zalm, Coppa di Kappie en breekbroodjes met huisgemaakte dips. Om een echt restaurant gevoel te creëren, leggen we alle voorgerechten op een mooie plank en kleden de tafel aan met kaarslicht en een goede fles merlot.
 
Eten bestellen en afhalen Groningen: De 2 Jongens uit Groningen
 
Ondertussen staan de warme gerechten in de oven op te warmen. Als hoofdgerecht genieten van we van sweet spareribs, malse kipsaté, oosters gekruide chickenwings, langzaam gegaard buikspek (de topper van de avond) in combinatie met een smeuïge aardappelgratin.
 
Eten bestellen en afhalen Groningen: De 2 Jongens uit Groningen
 
De fles wijn is leeg en wij toe zijn een kopje koffie. Als dessert genieten we van een huisgemaakte brownie gepaard met de befaamde en beruchte dropshot van de 2Jongens.
 
Eten bestellen en afhalen Groningen: De 2 Jongens uit Groningen
 

Hoe werkt het?

Bij elke Alles bie mekoar box zit een vrolijk makend briefje. De koks van de 2Jongens hebben het leeuwendeel voor hun rekening genomen, ik hoef thuis alleen nog maar de puntjes op de ‘i’ te zetten. De brief bevat tips om de avond nog geslaagder te maken, kaarslicht, een lekker drankje, tafel gezellig aankleden, je kent het wel. Ondertussen even wachten op de PING van de oven en je diner kan beginnen.
 
Eten bestellen en afhalen Groningen: De 2 Jongens uit Groningen
 

Toe aan wat extra’s?

Denk jij bij het lezen van bovenstaande gerechten: dat klinkt goed, maar het kan beter? Kies dan voor de Alles bie mekoar 2.0 box. Deze box bevat een aantal nieuwe gerechten, ook leuk voor een tweede 2Jongens thuis avond :-).
 
Tip: combineer je Alles bie mekoar box met een fles huiswijn voor slechts 10 euro.
 
Praktisch:
• Adres Grandcafé 2Jongens: Damsterplein 2
• De Alles bie mekoar box (1.0 en 2.0) kost €19,50 voor 1 persoon en €37,50 voor 2 personen
• Afhalen mogelijk op donderdag t/m zondag
• Woon jij wat verder van het centrum? Op vrijdag kun jij je Alles bie mekoar box ook ophalen bij MASH – Reitdiephaven 245

 
Wat is jouw ervaring met de afhaalbox van de 2Jongens? Laat het me hieronder weten. Vind ik leuk!
 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This