KLM Urban Trail Groningen: al rennend Groningen ontdekken

door | 9 jan 2019 | Actief, Nieuws, Over Groningen, Wat te doen

Home » Wat te doen » KLM Urban Trail Groningen: al rennend Groningen ontdekken   |  tags:  hardlopen

 

Albertha

Hardloopfans opgelet: op zondag 14 april 2019 ren jij misschien wel het gaafste parcours door Groningen. De Groningen Urban Trail brengt je langs, over en door bijzondere gebouwen in Groningen.

 

Al hardlopend Groningen ontdekken

De Urban Trail laat je op een bijzondere manier de stad ontdekken. Ook voor wie Groningen denkt te kennen. Zo maak je kennis met nieuwe gebouwen, maar ook historische monumenten en plekken die normaal verborgen blijven. Elk jaar wordt er een nieuw parcours uitgezet. Ook voor 2019 zijn enkele nieuwe highlights al bekend gemaakt: MartiniPlaza en het Provinciehuis zijn nieuw in het parcours. De Universiteitsbibliotheek keert ook terug in de route. De komende weken worden meer locaties bekendgemaakt.

 

 

14 april 2019: Urban Trail Groningen

De inschrijving is inmiddels geopend. Als deelnemer kun je kiezen uit het parcours van 5 kilometer of 10 kilometer. De start en finish zijn voor beide afstanden op dezelfde plek.

 

Hardlopen door Groningen: de aftermovie

De editie van vorig jaar telde maar liefst 3.500 deelnemers. Al rennend kwamen deelnemers door het Hoofdstation, het oude postkantoor (nu TrainMore), de Stadsschouwburg, de Universiteitsbibliotheek, Vindicat en brouwerij Martinus. Bekijk de aftermovie.

 

Groningen Urban Trail - hardlopen Groningen

 

Groningen hardlopen stad

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

MISTY PATHUIS

EMMA POSTHUMUS

ALBERTHA BLOEMHOFF

DANA COERTS

JOUKJE VAN HEUKELEM

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This