Uitgaan in Groningen: dansen tot in de vroege uurtjes bij De Microclub

door | 17 jan 2019 | Evenementen, Muziek, Uitgaan, Wat te doen

Home » Wat te doen » Uitgaan » Uitgaan in Groningen: dansen tot in de vroege uurtjes bij De Microclub   |  tags:  dansen, muziek

 

Maya

Met de vroege uurtjes bedoel ik in dit geval ook écht de vroege uurtjes. De Microclub is namelijk geen clubnacht, maar een clubavond. Dat betekent dat je lekker kunt dansen op housemuziek en dat je rond middernacht weer huiswaarts keert. Geen brakke zondag, geen slaaptekort en wel een feestje gepakt. Op zaterdag 26 januari komt De Microclub naar Groningen.

Kijk, ik ben geen 18 meer. ‘Vroeger’ vond ik het heerlijk om elk weekend in de club te dansen tot in de ochtenduren. En het liefst daarna nog even ergens nazitten. Ik ben heus nog wel eens in het nachtleven te vinden. Ik vind het heerlijk om te dansen op elektronische muziek en met de dj op muzikaal avontuur te gaan. Maar uitgaan in Groningen doe ik niet vaak meer. Want ja, die kater wordt naarmate ik ouder word steeds erger. En eerlijk gezegd hecht ik tegenwoordig veel waarde aan mijn nachtrust. De Microclub komt voor mij daarom als geroepen.

Uitgaan Groningen: dansfeest De Microclub, foto Chiel Eijt - Thephotocrew.com

Microclubben

Microclubben is dansen voor 23+’ers op de vroege avond. Een idee dat mij enorm aanspreekt. Met een drankje in de hand dansen op housemuziek. En dan niet midden in de nacht, maar tot uiterlijk middernacht. Want dan is de Microclub afgelopen. Je kunt om 00.30 uur dus in bed liggen, gepoetste tanden en wel.

Uitgaan Groningen: dansfeest De Microclub, foto Tilburg - Smederij

 

De Microclub in Groningen

De Microclub reist het hele land door. Steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam maakten al kennis met microclubben. Op zaterdag 26 januari komt het dansfeest naar Groningen. Naar de Puddingfabriek om precies te zijn. Op de line-up staan Microclub Melodies en Malbetrieb. Die laatste kun je kennen als resident van Paradigm. Klinkt goed allemaal, toch? Dat dacht ik. Ik ga er in ieder geval een dansje wagen :)

Praktisch:

  • De Microclub is op zaterdag 26 januari, van 20.00 tot 00.00 uur
  • Het evenement vindt plaats in De Puddingfabriek, Viaductstraat 3 in Groningen
  • De leeftijdsgrens voor De Microclub is 23+
  • Kaarten kosten € 12,- en koop je hier
  • Meer info over het evenement vind je hier
  • Meer info over De Microclub vind je hier

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOUW NAAM HIER?

MISTY PATHUIS

MAYA VAN DER SCHUIT

ALBERTHA BLOEMHOFF

DANA COERTS

JOUKJE VAN HEUKELEM

PETER STUKKER

SONJA STEL

Share This