Open dag Donar: huppel als cheerleader door Martiniplaza!

door | 14 sep 2018 | Actief, Wat te doen

Home » Wat te doen » Open dag Donar: huppel als cheerleader door Martiniplaza!   |  tags:  gratis, kindvriendelijk, sportwedstrijd

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/thomas-de-jong/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Als je van sport houdt, zit je goed in Groningen. Ik maak er geen geheim van dat FC Groningen mijn cluppie is. Maar als je liever naar een Gronings team kijkt dat wél succesvol is, moet je echt even naar Donar! Aanstaande zondag 16 september organiseren ze een open dag, vol toffe dingen voor jong en oud.

Zelf spelen? Tuurlijk!

De open dag begint om 11:00. Vanaf 11:15 kun je direct aan de bak, want dan is er een basketballclinic met Rico Bakker. Een uurtje later organiseren de cheerleaders ook nog een clinic, voor als je altijd al eens in een te kort broekje door de Martiniplaza wilde huppelen!

Kijken naar de profs

Nadat de spelers om 13:00 zijn gepresenteerd, wil je natuurlijk wat actie zien van je favorieten! Daarom speelt Donar om 15:00 een wedstrijd tegen Basic Fit Brussels. Een mooi affiche, waarin je natuurlijk sowieso een paar mooie punten gaat zien!

Open dag Donar Groningen 16 september

Meepraten over de club

Natuurlijk is er tijdens de Open Dag nog veel meer te doen! Je kunt bijvoorbeeld een rondleiding krijgen door Martiniplaza, waarbij je allerlei plekken ziet waar je normaal gesproken niet komt. Voor de echte die-hards is er van 12:00 tot 15:00 een forum in de Topsport Lounge, waar je onder andere met de voorzitter en hoofdcoach van Donar kunt praten.

Oh ja, weet je waar ik absoluut voor zou gaan? Het bedienen van de vlammenwerpers met 2Join! Fikkie stoken!

De Open Dag van Donar begint om 11:00. De toegang is gratis!

Bezoekadres:
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Beeldmateriaal afkomstig van de site van Donar.

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This