Vegan hotspot Anat wordt Mahalo

door | 12 jun 2019 | Eten en drinken, Koffie en thee, Lunchen in Groningen, Nieuws, Ontbijt

Home » Over Groningen » Nieuws » Vegan hotspot Anat wordt Mahalo   |  tags:  terras, vegan

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/dana-coerts/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Anat is bij veganminnend Groningen – en ook daarbuiten – welbekend als hét eerste vegan eettentje in de stad. Helaas is Anat momenteel gesloten. Gelukkig niet voor lang. Op 22 juni gaat de zaak weer open onder de nieuwe naam Mahalo en kunnen we genieten van al het vegan lekkers.

Ik heb vaak een taartje bij Anat gegeten, geluncht of ben even gestopt voor een vegan cappuccino op het terras.

Na vier jaar keihard gewerkt te hebben voor een prachtzaak stopt Anat in haar huidige vorm. Maar niet getreurd, over een aantal dagen kunnen we de deur naar een klein vegan-paradijs weer openen. Na een korte verbouwing zullen de bekende Anat-taartenbakster Amber en haar vriend Leon ons weer voorzien van allerlei heerlijkheden. Amber werkt al drie jaar bij Anat en heeft Leon hier zelfs ontmoet. Zij zullen het vegan concept dan ook doorzetten. Ook de locatie blijft hetzelfde, Verlengde Grachtstraat 1, maar de naam verandert. Anat wordt Mahalo.

Anat is een voorloper en heeft ervoor gezorgd dat we bij haar zaak terecht kunnen voor lunch, koffie en taart waar geen dierlijk product aan te pas komt. Bij Mahalo kan je straks weer terecht voor de welbekende lavendelcake en de chocoladetaart. Dat moet je toch gewoon proberen?

Kijk vooral even op de Facebookpagina en het nieuwe Instagram account van Mahalo om te lezen wat er speelt. Zodra Mahalo open is volgt natuurlijk een blog om al dat lekkers te testen. Ik houd jullie op de hoogte!

 

Wat mag volgens jou niet ontbreken op de menukaart van Mahalo? Laat het hieronder weten in een reactie.

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This