Met de Flixbus naar Groningen

door | 5 sep 2019 | Over Groningen, Praktisch

Home » Over Groningen » Met de Flixbus naar Groningen   |  tags: 

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/karen-jansen/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Je hebt gekozen om naar Groningen te komen. Supertof! Maar hoe kom je naar mijn lievelingsstad? Neem de FlixBus.

De FlixBus is een goedkope manier om comfortabel naar Groningen te reizen. FlixBussen zijn langeafstandsbussen die van en naar diverse (grote) steden reizen. De bussen beschikken over de nodige comfort-, veiligheids- en milieustandaarden. FlixBus is daarmee een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor individueel vervoer. Je hoeft niet over te stappen en de bus rijdt rechtstreeks van jouw vertrekpunt naar bestemming Groningen. Goedkoper dan met de trein en soms zelfs sneller.

Er zijn drankjes en snacks aan boord te verkrijgen en dankzij de gratis Wi-Fi in elke touringcar kun je gedurende jouw busreis films kijken en muziek luisteren. Vergeet ook niet de extra stopcontacten aan boord voor je laptop, tablet of telefoon.

Wil je onverwacht toch naar een andere mooie stad of ben je uiteindelijk niet in staat om de busreis naar Groningen te maken? Geen probleem. Bij FlixBus kun je tot 15 minuten voor vertrek omboeken. Natuurlijk kun je als Stadjer zelf ook de FlixBus gebruiken als je vanaf een luchthaven weer naar Groningen wilt of als je zelf eens buiten Stad wilt gaan voor een leuke stedentrip.

Je kunt eenvoudig via het boekings- en ticketsysteem of de FlixBus-app een ticket boeken. Boek nu een bus naar Groningen vanaf € 4,99. 

Stap in de bus, ga lekker zitten, pak je serietje erbij of ga even werken. Voor de rest hoef je niks te doen. Je stapt pas uit en je moet pas ‘moeite doen’ als je er daadwerkelijk al bent. Super relaxed.

 

Hoe reis jij het liefst naar Groningen? Laat het mij hieronder weten

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This