Wandel langs onontdekte plekken in Stad: De Urban Walk Groningen 2024

door | 8 mrt 2024 | Evenementen, Sport

Home » Evenementen » Sport » Wandel langs onontdekte plekken in Stad: De Urban Walk Groningen 2024   |  tags:  wandelen

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/admin/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Ben je op zoek naar een originele manier om Groningen Stad te verkennen? Dan heb ik een geweldige tip voor je: de Urban Walk Groningen! Op zondag 26 mei 2024 gaat de 4e editie van start, en geloof me, dit wil je niet missen.

 

Wat maakt de Urban Walk Groningen zo uniek? Nou, het is niet zomaar een wandelevenement. Het is een kans om de stad te ontdekken op een manier die je nooit eerder hebt ervaren. Je wordt meegenomen naar verborgen pareltjes en plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Het is alsof je een geheime wereld binnenstapt, vol geschiedenis, cultuur en verrassingen.
 

Iconische locaties

Dit jaar brengt de route je langs enkele iconische locaties, waaronder het Stadhuis, de Synagoge Groningen, Sportcentrum Kardinge en DOT. En het beste is, er worden in aanloop naar het evenement, regelmatig nieuwe, toffe locaties toegevoegd aan de lijst. Dus zelfs als je de stad denkt te kennen, zal de Urban Walk je nog steeds verbazen.
 

Lange of korte route

Je hebt de keuze uit twee routes: een kortere van ongeveer 10-12 km of een langere van 18-20 km. Hoe dan ook, je zult versteld staan van wat je onderweg tegenkomt.
 

Goed verzorgd

Maak je geen zorgen over de details – de organisatie zorgt voor alles. Van verzorgingsposten met water, koffie en thee onderweg tot een welverdiende wandelpin aan het einde. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf klaarmaken voor een onvergetelijk avontuur.
 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Natuurlijk zijn er een paar dingen waar je aan moet denken voordat je op pad gaat. Trek stevige wandelschoenen aan, check het weerbericht en kleed je daarop, en bekijk de bereikbaarheid van de start- en finishlocatie. Zo ben je helemaal voorbereid voor een dag vol ontdekkingen.
 

Ik zie je daar

Dus waar wacht je nog op? Markeer 26 mei 2024 in je agenda, Geef je op en bereid je voor op een Urban Walk die je nooit zult vergeten. Ik zie je daar!
 
Urban Walk Groningen, tof wandelevenement in de Stad

 

Praktisch:
Meer informatie over de Urban Walk Groningen en aanmelden

Tips:
Lees ook Sonja’s blog over haar ervaring tijdens de Urban Walk 2023
Ben je meer van het hardlopen? Check dan ook eem’ ons favorietenlijstje met hardloop evenementen!
 
Wat vind jíj tof aan de Urban Walk Groningen? Deel je enthousiasme onder deze blog. Vind ik leuk!
 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This