Wijnfestival: een weekend vol wijn in de Der Aa-kerk

door | 15 sep 2019 | Evenementen, Food & Drinks

Home » Evenementen » Food & Drinks » Wijnfestival: een weekend vol wijn in de Der Aa-kerk   |  tags:  festival, wijn

 

Emma

Vrijdag 4 oktober t/m zondag 6 oktober is het weer tijd voor het Wijnfestival in de Der Aa-kerk. Rood, wit of rosé, er is voor ieder wat wils. Meer dan 35 standhouders doen namelijk het hele weekend hun best om jou de allerlekkerste wijnen en heerlijke bijpassende hapjes te laten proeven.

Ontzettend blij werd ik toen ik zag dat de Kaaskop ook een stand heeft op het festival. Je kunt mij echt niet blijer maken dan met een heerlijk kaasplankje en bijpassend goed glas wijn. Helemaal top: bij je toegangskaartje krijg je vier muntjes, zodat je meteen een glas wijn of een hapje uit kunt kiezen.

Ik drink eigenlijk best vaak dezelfde witte wijn en ik hoop dan ook dat ik tijdens het Wijnfestival een paar lekkere nieuwe wijnen ontdek. Wat trouwens superhandig is, is dat je meteen je favoriete wijnen kunt bestellen bij de standhouder. Ik ga zelf op de openingsdag vrijdag 4 oktober en kijk er nu al naar uit om mijn weekend in te luiden met een lekkere sauvignon blanc met een goed kaasje.

 

Win kaarten

I Go Groningen mag twee keer twee kaarten weggeven voor zondag 6 oktober. Kans maken? Houd de I Go Groningen-Facebookpagina in de gaten voor de winactie.

 

Tickets met korting

I Go Groningen geeft je een kortingscode voor € 2,50 korting op een entreebewijs (normaal €17,50). De code vul je in op deze verkooppagina en de korting wordt meteen verrekend.
De code: SJAUQSDAX
De kortingscode is geldig t/m 30 september 2019.

Wijnfestival Groningen 2019 Der Aa-Kerk - foto van festival site

Praktisch:

  • Het Wijnfestival 2019 vindt plaats op vrijdag 4 oktober van 17:00 – 23:00 uur, zaterdag 5 oktober van 16:00 – 23:30 uur en zondag 6 oktober van 15:00 – 20:00 uur.
  • Een ticket kost in de voorverkoop €17,50 en aan de deur €20. Dit is inclusief garderobe, gebruik van waterpunten en 4 munten.
  • Ga je met een groep van minimaal 8 personen? Dan kun je een VIP-groepsticket van €15,00 p.p. kopen. Je krijgt hierbij ook nog een heerlijke borrelplank en een gereserveerde tafel gedurende het eerste uur van het festival.
  • Al het eten en drinken wordt betaald met muntjes. Vanaf 1 muntje kun je genieten van een proefglas wijn. Op verschillende punten in de kerk kun je extra munten kopen voor €2 per stuk

 

Voor welke wijn kom jij naar het Wijnfestival? Laat het mij hieronder weten in een reactie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

MISTY PATHUIS

INGRID LINDEBOOM

ALBERTHA BLOEMHOFF

DANA COERTS

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This