Jonge Harten theaterfestival

door | 14 nov 2018 | Evenementen, Kunst en cultuur, Kunst en cultuur, Nieuws, Wat te doen

Home » Evenementen » Kunst en cultuur » Jonge Harten theaterfestival   |  tags:  Oosterstraat, festival, herfst, theater

 

Albertha

Wat zijn jouw herfstplannen? Pepernoten knabbelen? Game of Thrones in standje herhaling? Standaard onderdeel van mijn herfst is Jonge Harten. Een laagdrempelig theaterfestival waar ik lekker actief kan bingewatchen en elk jaar verrast word. Van 16 tot en met 24 november in het stadshart van Groningen.

Voor jong publiek, door jonge theatermakers. Dat is Jonge Harten. Niks geen dikdoenerij, dure tickets, elitair geneuzel of wollige verhalen. Alleen toegankelijk theater met actuele onderwerpen, die je aan het hart gaan. Wat zou jij bijvoorbeeld doen als je in de voetsporen moest treden van je ongeboren zus? En hoe verloopt jouw date als een groot publiek meekijkt?

Theater dat triggert

Jonge Harten beweegt en triggert, wrijft en knettert. Soms ben je zelfs onderdeel van het spel. Enkele persoonlijke ervaringen: ik deelde het bed met mijn fictieve lover, kroop door een caravan en ben achtervolgd in een spookhuis tot ik me gillend in de armen van een spook stortte.

Ook deze herfst regent het uitdagend theater. Mijn hart en hersenpan maken al een sprongetje bij de gedachte. En jij? Laat jij je prikkelen door de intieme verhalen van BLOOS? Raak je betrokken bij het dansende wereldnieuws van Paradise Now? Durf je op zoek naar je innerlijke racist bij George & Eran?

Toegang tot tickets

Over de tickets. Die zijn heul niet duur en nu al te koop. Bezoekers onder de 29 jaar betalen tien euro. Keuzestress? Daar is de dagkaart voor uitgevonden: kies twee tot drie voorstellingen voor een dag vol theatervertier.

Geen idee of een voorstelling iets voor jou is? Hop langs het Festivalhart (verscholen in een steegje). Hier kun je terecht voor advies, gezelligheid en afterparty’s. Top. Zie je daar.

Praktisch:
Wanneer: 16 t/m 24 november, 14.00 tot 24.00 uur
Waar is dat Festivalhart: Oosterstraat 7A
Meer informatie en tickets: www.jongeharten.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

MISTY PATHUIS

EMMA POSTHUMUS

ALBERTHA BLOEMHOFF

DANA COERTS

JOUKJE VAN HEUKELEM

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This