Jonge Harten – triggerend theaterfestival in Groningen

door | 25 okt 2019 | Evenementen, Kunst en cultuur, Kunst en cultuur, Nieuws, Wat te doen

Home » Evenementen » Kunst en cultuur » Jonge Harten – triggerend theaterfestival in Groningen   |  tags:  Oosterstraat, festival, herfst, theater

 

Albertha

Wat zijn jouw herfstplannen? Pepernoten knabbelen? Game of Thrones in standje herhaling? Ik luid mijn herfst in met Jonge Harten. Een laagdrempelig theaterfestival waar ik lekker actief kan bingewatchen en elk jaar verrast word. Van 15 tot en met 23 november in het stadshart van Groningen.

Voor jong publiek, door jonge theatermakers. Dat is Jonge Harten. Geen dikdoenerij, dure tickets, elitair geneuzel of wollige verhalen. Alleen actuele onderwerpen, die je aan het hart gaan. Waarin iedereen zich herkent, hoe verschillend we ook zijn.
 

Theater dat beweegt

Jonge Harten beweegt en triggert, wrijft en knettert. Soms ben je zelfs onderdeel van het spel. In voorgaande jaren deelde ik het bed met mijn fictieve lover, kroop ik door een caravan en holde ik door een spookhuis tot ik me gillend in de armen van een zombie stortte.

Ook deze herfst regent het uitdagend theater. Tot mijn grote geluk doet PeerGrouP mee, een gerenommeerd Gronings theatergezelschap dat altijd verrast. Daar vind je me sowieso. En jij? Breek jij uit je hokje bij Oostpool? Kies jij je eigen perspectief bij The100Hands? Of verken je hiphoppend de duizend-en-één-nachtverhalen van Dieheleding?
 

Toegang tot tickets

Over de tickets. Die zijn heul niet duur en nu al te koop. Bezoekers onder de 29 jaar betalen tien euro. Keuzestress? Daar is een festivalticket voor uitgevonden: combineer meerdere voorstellingen voor theatervertier gedurende het festival.

Festivalticket Light (€ 15)
3 voorstellingen tijdens Jonge Harten.
Festivalticket medium (€ 27,50)
6 voorstellingen tijdens Jonge Harten.
Festivalticket bold (€ 40)
9 voorstellingen tijdens Jonge Harten.

Voor mensen >29 jaar geldt een kleine toeslag.

 

Afterparty en gezelligheid

Geen idee of een voorstelling iets voor jou is? Hop langs het Festivalhart: hier kun je terecht voor advies en gezelligheid. En vergeet de dikke vette afterparty van Clash niet: een nacht vol ontdekkingen, muziek en kunst in het Grand Theatre. Zie je daar!
 
Praktisch:
Wanneer: 15 t/m 23 november 2019
Waar: op verschillende locaties in Groningen
Meer informatie en tickets.
 
Ben jij ook fan van het Jonge Harten theaterfestival? Deel hieronder waarom.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

MISTY PATHUIS

EMMA POSTHUMUS

ALBERTHA BLOEMHOFF

DANA COERTS

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This