I Go Groningen cadeaubon

15,00100,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Het allerleukste cadeautje om te geven: de I Go Groningen cadeaubon

 

Deze originele cadeaubon laat jouw vader, moeder, vriend, buurvrouw, broer,... kiezen uit al onze Groningse belevenissen en producten.

Wat dacht je van de deelname aan een fototour door Stad, een uitgebreid ontbijt, een verrassingsverblijf, een compleet SUP-arrangement, een Vegan Foodie Walk of een bierdiner bij een lokale brouwerij? De invulling is geheel aan jou. Om een idee te krijgen, kijk alvast even naar het aanbod in onze webshop. De ontvanger vindt altijd wel iets dat bij hem/ haar past.

 

Hoe werkt het?

  • Bepaal de waarde van de cadeaubon en de naam (van de ontvanger) die we op de bon mogen noteren en klik op 'bestellen'.
  • I Go Groningen vult de bon verder voor je in met o.a. een unieke code.
  • Jij ontvangt de bon zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 werkdagen digitaal, in je mailbox.
  • Indien gewenst kunnen we de bon ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Dit kun je aangeven tijdens het bestelproces, in het opmerkingenveld.
  • De bon heeft een geldigheid van 1 jaar (12 maanden) na besteldatum en is te verzilveren voor alle op het moment van verzilveren actuele producten en arrangementen in onze webshop.
  • Je kunt ook een specifiek product of arrangement kiezen waar de ontvanger het cadeaubedrag aan mag uitgeven. Geef dit dan aan in het opmerkingenveld.
  • Indien de bon niet voor de volledige waarde verzilverd wordt, blijft het openstaande bedrag te gebruiken tot vervaldatum.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.