Jeu de boules spelen een teamuitje tip? Whut?

door | 16 sep 2022 | Actief, Wat te doen

Home » Wat te doen » Actief » Jeu de boules spelen een teamuitje tip? Whut?   |  tags:  Noorderplantsoen

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/sona-stel/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

En toch is het dat. Echt. Want. BOEL staat voor een avondje gezellig samenzijn met je vrienden of collega’s. In een niet-standaard omgeving. En daar houd ik wel van. Je laat je vrienden kennismaken met een goed verstopt plekje. Een pareltje. Waar alleen jij van weet. En naast het ‘zijn’ bij die toffe locatie ben je ook nog eens actief bezig samen. Ok, ok, niet té actief misschien, het moet natuurlijk wel gezellig blijven voor sommigen 😉 Overigens moet je natuurlijk he-le-maal niks. Alleen van het lekkere bier slurpen kan ook. Need I say more?

 
Vijf jaar geleden had ik niet kunnen denken dat ik mijn vrienden of collega’s zou voorstellen om een potje te boulen, in Groningen. Supersuf idee toch. Maar sinds mijn eerste keer, in 2020, ben ik helemaal om. Ik vierde toen mijn zusje haar verjaardag met familie. Nieuwsgierig ging ik er naartoe, razend enthousiast kwam ik weer thuis. Sindsdien lijk ik wel een propper; ik breng elk groepje met wie ik een leuke avond in Stad wil hebben naar die tent. Of het nou voor teambuilding is, alleen maar lol hebben, of een avondje bijkletsen.. het kan hier allemaal.
 
Wat te doen in Groningen: jeu de boules Groningen bij BOEL
 
Deze zomer mocht ik het teamuitje met de bloggers van I Go Groningen organiseren. Wat denk je. Duh. BOEL it is natuurlijk. En nu bleek een groot aantal bloggers hier nog niet geweest te zijn. Hoe leuk vind ik dát. Ik geniet ervan hoe de verrassing voor hen al bij de fietsenstalling begint. Die oogjes die gaan twinkelen. En dat stopt niet bij de doorgang aan de straatkant. Dat gaat door in het 450 vierkante meter grote jeu de boules-walhalla. Hoe BOEL verrast, dat vind ik tof.
 

Een BOEL gastvrijheid

De locatie, de inrichting, de sfeer. Het is allemaal gewoon zo ‘lekker anders’. Verfrissend. Creatief. Vrolijk. En BOEL weet ook nog eens wat gastvrijheid is. Gastvrouw Jessica Duvrois verwelkomt ons hartelijk en staat de hele avond voor ons klaar. Of het nou gaat om speluitleg of het geven van biersuggesties, we voelen dat ze ons echt een goede avond wil bezorgen. Met de dikste glimlach. Ook haar collega’s waren net zo hartelijk en allemaal beleven ze zichtbaar plezier aan het werk. Waar ken je die oprechte gastvrijheid nog? Ik kan het zeer waarderen.
 
Wat te doen in Groningen: jeu de boules Groningen bij BOEL
 

Een BOEL feitjes

Jeu de boules-bar BOEL opende haar deuren op 5 april 2019 als dé plek voor een combinatie van eem’ gezellig wat eten en drinken en een activiteit doen. Zeg maar een laagdrempelig en hip alternatief voor een avondje bowlen. Een uniek concept in Groningen, maar in Scandinavië is het al een groot succes. BOEL vind je aan de Nieuwe Ebbingestraat, tegenover de ingang van het Noorderplantsoen.
 
Wat te doen in Groningen: jeu de boules Groningen bij BOEL
 

Het spel?

Het jeu de boules spel is niet opeens veranderd sinds ik er eerder al over schreef. Maar hee, over de winnaar wil ik nog best wat zeggen. Team oudjes won net iets te makkelijk van team jonkies. Of het aan ervaring ligt of beter balgevoel, dat laat ik in het midden. Maar het spelletje ging me deze keer in ieder geval goed af.
 
Wat te doen in Groningen: jeu de boules Groningen bij BOEL
 
Proost!
 
Ben jij al eens bij BOEL geweest? Deel je ervaring hieronder. Vind ik leuk!
 
• Check dit originele I Go Groningen arrangement, te reserveren in onze webshop:


 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This