Nieuws: Wadapartja opent vestiging bij Museumbrug

door | 19 mei 2019 | Eten en drinken, Lunchen in Groningen, Nieuws, Ontbijt

Home » Over Groningen » Nieuws » Nieuws: Wadapartja opent vestiging bij Museumbrug   |  tags:  kindvriendelijk, taart

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/maike-van-eldert/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Gek op huisgemaakte smoothies, verse theeën en heerlijke sandwiches? Goed nieuws! Deze heerlijkheden zijn al te verkrijgen bij Wadapartja aan het Zuiderdiep, maar binnenkort ook te vinden bij de Museumbrug. 
 
Het concept Wadapartja is veel omvattend: van de mooiste hangplanten, vintage woonaccessoires tot de lekkerste cappuccino. Vier jaar geleden vestigden Margreet en Gezinus hun conceptstore aan het Zuiderdiep en nu is het tijd voor uitbreiding. En dat vind ik helemaal geen probleem.
 

Groen terras aan het water

Net nu de zomermaanden eraan komen, heb je, net zoals ik daar ook al de hele winter op zit te wachten, wellicht zin in een koude ijskoffie met cheesecake in de warme zon. Het liefst natuurlijk op een fijne locatie: aan het water, groen terras en uitzicht. Dan zit je goed bij het nieuwe brunch café, waar de focus ligt op groen en er een tof terras komt: aan het water en onder de groene bomen. Voor kinderen biedt Wadapartja speelpret zodat jij ondertussen kan genieten van je welverdiende kop koffie.
 
Wadapartja Groningen- lekker lunchen en ontbijten in Groningen
 

Eem n salade oet toene

Het vernieuwende aan Wadapartja is vooral het idee dat je echt een stukje Stad proeft. Met haar Groningse speciaalbiertjes, koffiebonen en brood maak je kennis met veel lokale producten. Ideaal dus voor een dagtripje naar Groningen, je waant je gelijk in de sferen van de stad.

Van de menukaart word ik meteen vrolijk. Neem een ‘Eem n salade oet toene’, een ‘Gazpacho, de soep is koud’ of een lekker stuk ‘Is Berry degene die naar mijn cheese keek?’. Naast deze leuke en originele namen staat er gelukkig wel een uitleg bij van wat je voorgeschoteld krijgt.
 

Alles te koop

Heb je je Lemon-Carrot cake al op, maar nog geen zin om na een gezellige afspraak alweer richting huis te fietsen? Dan is er nog genoeg ruimte om je slag te slaan in de winkel. Alles wat je ziet is namelijk te koop. Het bord waarvan je net die lekkere Classic Burger hebt gegeten, de stoel die jou heeft doen relaxen: je kunt ze allemaal mee naar huis nemen.
 

Open voor Pinksteren

Ook zo enthousiast geworden? Nog voor Pinksteren gaan de deuren van de nieuwe vestiging aan de Brugstraat open. Kan je niet wachten? Breng dan vast even een bezoekje aan Wadapartja Zuiderdiep of in de coffeecorner op het Zerniketerrein en laat je verrassen.

 

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen en positieve aanvullingen, dus schroom niet deze achter te laten in een reactie hieronder.

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This