Nieuw: Huiskamercafé LUI

door | 12 nov 2018 | Koffie en thee, Lunchen in Groningen, Nieuws

Home » Over Groningen » Nieuws » Nieuw: Huiskamercafé LUI   |  tags: 

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/kirsten-sikkema/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Gewoon rustig chillen in de ietwat opgehipte huiskamer van je oma. Het nieuwste café aan de Oude Ebbingestraat in Groningen heet LUI en is – zoals de naam al doet vermoeden – een heerlijke plek om op te laden. 

Adem in…

Veel groen (alle planten zijn overigens te koop), zachte banken, een aaibare muur van mos en vooral heel weinig afleiding. Ook niet van je mobiel, als je dat wilt. Lever ‘m in, dan bewaart het personeel ‘m voor je in een sok aan een paal.

Lunchen in een luie stoel

Bij LUI kun je terecht voor een goede kop koffie of thee, cheesecake, brownies of een broodje. Ze hebben een kleine kaart, dus dàhaaag keuzestress.

Local Dana bezocht eerder dit jaar op hetzelfde adres Dunk Ontmoet, waar ze smulde van vegan gerechten. Met de komst van LUI kan ze hier haar hart ook ophalen, want LUI serveert hartige en zoete vegan gerechten. 

LUI Huiskamercafé

Oude Ebbingestraat 71
Wo t/m za 11.00 – 18.00 uur
Zo 12.00 – 18.00 uur

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This