Afzien in het Noorderplantsoen? Doe mee aan de Plantsoenloop!

door | 31 okt 2018 | Actief, Evenementen, Sport

Home » Evenementen » Sport » Afzien in het Noorderplantsoen? Doe mee aan de Plantsoenloop!   |  tags:  Noorderplantsoen, kindvriendelijk

 

Thomas

Ik heb me in een opwelling ingeschreven. Dus aanstaande zaterdag 3 november sta ik waarschijnlijk praktisch ongetraind aan de start van de 61e editie van de Plantsoenloop: 1 van de grootste evenementen in het Noorderplantsoen. Dat wordt afzien, maar ondertussen ook heel erg genieten.

Vorig jaar liep ik ‘m voor het eerst. Of eigenlijk een halve: ik koos veilig voor de 4 kilometer. Finishen was het doel, en dat is gelukt. Dit jaar loop ik de 8 kilometer. Al bedenk ik me net dat ik mijn startnummer nog niet heb gekregen, dus daar moet ik even achteraan.

Ik dwaal af. Wat ik wilde zeggen is dat de Plantsoenloop een prachtige manier is om 1 van de mooiste stukjes Groningen te verkennen. En geloof me: je leert de heuvels in het Plantsoen héél goed kennen, tijdens de 4 rondjes van 2 kilometer lang. Je kuiten zullen je er sowieso nog wel een tijdje aan herinneren…

Iets minder hard aan de bak kan ook: dan loop je de 4 kilometer. Ook zijn er speciale afstanden voor de jonkies onder ons.

Weet je wat? Doe gewoon mee. Hardloopschoentjes en trainingspakkie aan en gaan. Je hebt nog een dag of 2!

En misschien zie je me nog worstelen, over de heuvels van het Noorderplantsoen.

 

Foto van Instagram account @Plantsoenloop.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

MISTY PATHUIS

EMMA POSTHUMUS

ALBERTHA BLOEMHOFF

DANA COERTS

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This