Het Groningse Terrassen Festival in Stadspark

door | 19 apr 2019 | Evenementen, Food & Drinks, Nieuws, Over Groningen

Home » Evenementen » Food & Drinks » Het Groningse Terrassen Festival in Stadspark   |  tags:  Stadspark, gratis, hemelvaart, kindvriendelijk, terras

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/karen-jansen/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Update: Het eerste Groningse Terrassen Festival dat in het Hemelvaartweekend gehouden zou worden in het Groningse Stadspark, is verplaatst naar woensdag 12 juni tot en met zondag 16 juni 2019.

 

Heb je het al gehoord? Er vindt een nieuw ‘festival’ plaats in Groningen volgende maand mei juni… Locatie: Stadspark. Het park waar ik al heel wat uurtjes heb doorgebracht met leuke festiviteiten maar waar ik ook regelmatig te vinden ben om een rondje hard te lopen.

Het Stadspark zal vijf dagen lang het grootste terras van het Noorden zijn tijdens het Groningse Terrassen Festival. Amsterdam ging ons al twee keer eerder voor en met succes. Groningen kan natuurlijk niet achterblijven. Het festival is voor alle leeftijden en bovenal gratis toegankelijk.

Diverse leuke Groningse zaken openen gezamenlijk het terrassenseizoen tijdens dit evenement dat duurt van 29 mei t/m 2 juni 2019 12 t/m 16 juni 2019. Naast de diverse drankjes en lekkernijen wordt er ook een culinair-, muzikaal- en cultureel programma verzorgd.

Ik ben heel nieuwsgierig geworden, want ik ben dol op een terrasje pakken. Jij ook?

Nieuw evenement in Groningen: Het Groningse Terrassen Festival in Stadspark tijdens Hemelvaart

Meer informatie


Welk restaurant mag wat jou betreft niet ontbreken op dit festival?

 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This