Dinercafé Plezant staat te popelen haar deuren te openen

door | 7 mei 2020 | Diner, Eten en drinken, Nieuws

Home » Eten en drinken » Dinercafé Plezant staat te popelen haar deuren te openen   |  tags:  Korrewegwijk, terras

 

<a href="https://www.igogroningen.nl/author/sona-stel/"><div style="width:100px; border:solid thin #ffffff; border-radius: 100px 100px 100px 100px; overflow: hidden; margin-top:-50px;"></div></a>

Het zal je gebeuren: je staat op het punt een gloednieuw restaurant te openen. Alles zet je in het werk om de eerste gasten te verblijden. Maar precies op dat moment stroomt de Corona golf over ons land, die lekker uit eten in Groningen voor een poos doet stranden. Kop d´r veur, is wat eigenaresse Anne Steenbergen moet denken. Met haar partner Benjamin is ze druk met de voorbereiding voor de opening van Dinercafé Plezant.

Blij verrast was ik met het positieve nieuwsbericht van Anne. Ik kan niet wachten om op fietse te springen richting het nieuwe dinercafé in de Professorenbuurt (Korrewegwijk). Plezant opent haar deuren op de locatie van voormalig eetcafé De Gans. Volgens Anne kunnen we straks op het terras met uitzicht op groen genieten van een verkoelend drankje. Iets waar we al een paar weken, vanuit onze huiskamers, alleen nog maar van kunnen dromen. Als Anne dan ook nog vertelt dat ze een lekkere én betaalbare hap in een informele huiskamersfeer gaat serveren, dan hoop ik dat deze droom snel werkelijkheid mag worden.

En goed nieuws: in juni kunnen we waarschijnlijk weer (beperkt) terecht op het heerlijke terras en in het restaurant. Zo ook bij Plezant; daar doen ze hun uiterste best hun pracht, ondanks Corona, zo snel mogelijk te openen. Nog even en we mogen genieten in allure.

Praktisch:
Adres Dinercafé Plezant: Diephuisstraat 6

Nieuw restaurant Groningen: Dinercafé Plezant in Korrewegwijk met terras

 

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This