Lunch bij No25; homemade, vers en on the spot bereid

door | 3 mei 2018 | Eten en drinken, Lunch

Home » Eten en drinken » Lunch » Lunch bij No25; homemade, vers en on the spot bereid   |  tags:  gratis wifi, kindvriendelijk

 

No25 zegt wereldse gerechten van de beste kwaliteit te hebben, maar vind ik dat ook?

Tijdens een shopdagje met mijn moeder stel ik voor om te lunchen bij no25. Van de buitenkant lijkt no25 nog niet heel bijzonder, maar binnen worden we gastvrij ontvangen en de inrichting ziet er hip uit. We nemen plaats op een van de weinige vrije zitplekken aan de hoge tafel achterin de zaak. Dat het tentje goed loopt merken we gedurende onze lunch. Tafeltjes zijn niet lang vrij en enkele zijn zelfs gereserveerd.

Het is geen grote zaak en het straalt daardoor iets knussigs uit. De zachte kleuren maken het fris en sfeervol. De houten accenten maken het stoer, evenals de mannen met baarden en tatoeages die de houtskoolbarbecue in de open keuken bedienen.

 

 

De geur van het houtskool ruik je in de hele zaak.

De serveerster heeft een mooie lach en die laat ze veel zien. Ze komt regelmatig even langs om te vragen of alles naar wens is. Wat is het toch fijn als je aardig en met zorg bediend wordt. We kiezen allebei voor een verse jus met de special van de dag; een bol met warm vlees, brie, rucola en uitjes. Puur en erg smakelijk.

Alle gerechten van de kaart worden hier homemade, vers en on the spot bereid, met eerlijke producten. Dat proef je. De zaden in het brood geven me iets te kauwen. Daar houd ik wel van. Met het zachte loungemuziekje op de achtergrond en de keukengeluiden ben je niet bezig met de andere gasten. Hier wil ik wel vaker heen. In de plantjes op tafel staat een leuke aankondiging dat je er van donderdag t/m zaterdag ook kunt dineren. Dus, een goede reden om nog eens terug te komen.

 

Praktisch:

  • Adres: Oude Kijk in’t Jatstraat 25. Er is een 2e vestiging aan de Rademarkt 9.
  • Er is een terras met enkele plekjes
  • Je tablet, laptop en kinderen zijn hier ook welkom
  • De Oude Kijk in ’t Jatstraat is een hippe straat met meer leuke hotspots.

 

Ben jij ook zo enthousiast over no25 of heb je een andere lunchtip? Laat hieronder een berichtje achter.

0 reacties

JOSÉ VAN ESCH-SMEENGE

Blogger Groningen Joukje van Heukelem

JOUKJE VAN HEUKELEM

INGRID LINDEBOOM

Local en Stadjer Pascale Kruize I Go Groningen blogger

PASCALE KRUIZE

Blogger Stadjer Local I Go Groningen Willem Vonhof

WILLEM VONHOF

MAIKE VAN ELDERT

KAREN JANSEN

SONJA STEL

Share This