Portretfotografie cursus Groningen

53,00 per persoon


2 op voorraad

I Go Groningen en fotograaf Stella Dekker nemen jou en je camera (of telefoon) mee naar een van de mooiste plekken in Stad voor een korte cursus portretfotografie. Leer nóg mooiere portretten te fotograferen.

Pure beelden, mooie momenten en de onbetaalbare herinneringen vastleggen. Daar wordt Stella Dekker ontzettend blij van. Geen standaard plaatjes maar oprecht, puur en vanuit het hart typeert haar stijl fotografie.

Datum: zaterdag 16 december 2023

Aan het einde van deze 2,5 uur durende cursus portretfotografie heb je een mooie plek in Groningen ervaren én de mooiste portretfoto’s voor thuis en de sociale media.

Deze fotografie workshop is voor iedereen die graag leert portretfoto’s te maken met zijn mobiele telefoon, digitale camera of spiegelreflexcamera. Je hoeft dus geen pro te zijn. Stella leert je waar je op moet letten en geeft bruikbare tips. Er zijn meerdere modellen aanwezig en we kunnen elkaar fotograferen (tenzij je beslist niet zelf op beeld wilt natuurlijk).

Tegelijkertijd leer je de stad kennen. Stella heeft als doel om jou de sfeer van 'haar' Stad te laten proeven. De workshop organiseren we daarom op een mooie en fotogenieke plek in Stad.

We beginnen in een zaaltje met een drankje en een klein stukje theorie en gaan daarna naar buiten om te oefenen, oefenen en... oefenen.

Praktisch:

  • De fotoworkshop van zaterdag 16 december start om 11.30 uur (inloop vanaf 11:00 uur) en duurt tot ca 14.00 uur
  • Er zijn 18 plekken beschikbaar. Vol = vol!
  • Fotograaf Stella Dekker begeleidt de workshop
  • We starten en eindigen met een kop koffie / thee (bij de prijs inbegrepen)
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem dan wel even een regenjas of paraplu mee)
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met de startlocatie en andere info

 

De foto's op deze pagina zijn afkomstig van het Instagram account van Stella Dekker. Het geeft je een indruk van haar manier van fotograferen. Stella maakt ook de profielfoto's van I Go Groningen bloggers.

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of kom je met een groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.