Portretfotografie cursus Groningen

49,99 per persoon


3 op voorraad

I Go Groningen en fotograaf Stella Dekker nemen jou en je camera (of telefoon) mee naar de mooiste plekjes in Stad voor een korte cursus portretfotografie. Leer nóg mooiere portretten te fotograferen.

Pure beelden, mooie momenten en de onbetaalbare herinneringen vastleggen. Daar wordt Stella Dekker ontzettend blij van. Geen standaard plaatjes maar oprecht, puur en vanuit het hart typeert haar stijl fotografie.

Datum: 19 maart 2022*

Aan het einde van deze 2,5 uur durende cursus portretfotografie heb je een paar mooie plekken van Groningen ervaren én de mooiste portretfoto’s voor thuis en de sociale media.

Deze fotografie workshop is voor iedereen die graag leert portretfoto’s te maken met zijn mobiele telefoon, digitale camera of spiegelreflexcamera. Je hoeft dus geen pro te zijn. Stella leert je waar je op moet letten en geeft bruikbare tips. Er zijn modellen aanwezig en we kunnen elkaar fotograferen.

Tegelijkertijd leer je de stad kennen. Stella heeft als doel om jou de sfeer van 'haar' Stad te laten proeven. Geen lange verhalen met jaartallen en historische feiten dus.

Praktisch:

  • De fotoworkshop van zaterdag 19 maart 2022 start om 11.30 uur en duurt tot ca 14.00 uur
  • Er zijn 15 plekken beschikbaar. Vol = vol!
  • Fotograaf Stella Dekker begeleidt de workshop
  • We starten en eindigen met een kop koffie / thee (bij de prijs inbegrepen)
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem dan wel even een regenjas of paraplu mee)
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met de startlocatie en andere info
  • Neem je QR code mee om aan te tonen in de horecagelegenheid (waar we starten met een presentatie).

 

De foto's op deze pagina zijn afkomstig van het Instagram account van Stella Dekker. Het geeft je een indruk van haar manier van fotograferen. Stella maakt ook de profielfoto's van I Go Groningen bloggers.

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of kom je met een groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

* Ervan uitgaande dat de situatie rondom de coronacrisis dit dan toelaat. Mocht de fotocursus vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijg je de keuze om het volledige reserveringsbedrag teruggestort te krijgen of je houdt de deelname aan een fototour/ workshop van I Go Groningen op een later moment tegoed. We zullen ons tijdens de fotocursus aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM houden. 

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.