Interieur workshops: moodboard maken en vensterbankstyling

35,00 p.p.


Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Voor alle intereurliefhebbers en wooninspiratie-zoekers organiseren we samen met woonwinkel Salmagundi The Shop twee creatieve workshops. Kiezen jullie voor een workshop moodboard maken of voor vensterbankstyling?

Style doctor Rudie is behalve winkelvormgever ook interieuradviseur en kunstenaar. Tijdens de inspirerende en gezellige workshop geeft hij je verrassende styling tips.

Je keuze:

1. Workshop mini moodboard maken

In deze workshop geeft Rudie je creatieve tips op het gebied van stijl-, en materiaalgebruik en tricks om balans en eenheid te creëren bij het maken van je mini moodboard.

Zelf een moodboard maken is een super toffe manier om je interieur wensen inzichtelijk te maken.

Met papier, knipsels, stofjes, (vintage) plaatjes, letters, kleurstalen en andere inspirerende materialen maak je een persoonlijke collage waarmee je jouw stijl of sfeer uitdrukt. Het eindresultaat is een creatieve verzameling van alles wat jou inspiratie geeft voor je interieur. En nog praktisch ook: het geeft je richting en helpt je bij het maken van (aankoop)beslissingen. Handig wanneer je een ruimte (opnieuw) wilt inrichten of bij een dagje shoppen. Tussendoor heerlijk smullen van een borrelplank vol avontuurlijke hapjes.

Of

2. Workshop vensterbankstyling:

In deze workshop geeft Rudie je verrassende styling tips voor je vensterbank. Natuurlijk zijn deze tips ook toe te passen op andere plekken in je huis. Tijdens deze workshop krijg je alle do's en dont's op een rijtje en als kers op de taart een persoonlijk stylingadvies.

De items om te stylen haal je uit de woonwinkel. Na het schatzoeken in Salmagundi The Shop ga je aan de slag. Jij leert hoe je samenhang creëert en spannende, toffe verzamelingen maakt. Direct thuis toe te passen! Neem een foto, de afmeting en een item van je vensterbank mee. Tussendoor heerlijk smullen van een borrelplank vol avontuurlijke hapjes.

Praktisch:

  • Locatie: Salmagundi The Shop, J.C. Kapteijnlaan 6
  • Groepsgrootte: minimaal (te betalen voor-) 6 en maximaal 10 personen
  • Duur van de workshop: 2 uur
  • Prijs: € 35 p.p., inclusief borrelplank, 1 drankje (bier/wijn/fris), 1 x thee/koffie
  • Datum en tijdstip: in overleg (geef je voorkeur aan in jouw reserveringsaanvraag, je krijgt vervolgens van ons bericht of het op dat moment mogelijk is)
  • Reserveringsaanvraag minimaal 7 werkdagen van tevoren indienen of anders telefonisch overleggen (050 7503491)

Een reserveringsaanvraag doen kan via de reserveerknop bovenaan deze pagina.

Meer weten over Salmagundi? Sonja deelde haar ervaring in een blog.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.