Fototour fietstocht Middag- Humsterland

47,00 p.p.


8 op voorraadEen fietstocht door Groningen, maar dan net even anders.

Op een zomerse dag fietsen in het Nationaal Landschap Middag- Humsterland met haar middeleeuwse wierdendorpen,.... dat moet wel mooie plaatjes opleveren toch? Een local van I Go Groningen en fotograaf Melvin Jonker nemen jou en je camera mee door de weidelandschappen ten noordwesten van Groningen- Stad. Een heerlijk dagje uit en even weg van het gezellige drukke centrum.

Datum: zondag 3 juli 2022

Aan het einde van de fietstocht heb je Middag- Humsterland ervaren én de mooiste foto’s voor thuis en de sociale media.

De fotografietour is voor iedereen die graag leert mooie(re) foto’s te maken met zijn mobiele telefoon, digitale camera of spiegelreflexcamera. Je hoeft dus geen pro te zijn. Melvin leert je waar je op moet letten en geeft bruikbare tips.

Tegelijkertijd leer je dorpjes als Ezinge, Niehove en Garnwerd kennen. Melvin heeft als doel om jou de sfeer van het fotogenieke landschap in Middag-Humsterland te laten proeven. Geen lange verhalen met jaartallen en historische feiten dus.

 

Ontdek Groningen door het oog van de lens.

Praktisch:

  • De fototour fietstocht van zondag 3 juli 2022 start om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur
  • We fietsen ongeveer 30 kilometer
  • Er zijn 12 plekken beschikbaar. Vol = vol!
  • Fotograaf Melvin Jonker begeleidt de fietstocht
  • Er is een korte pauze met een traktatie van ons
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem dan wel even een regenjas of paraplu mee)
  • Neem je eigen fiets mee of kies ervoor om een fiets ter plekke te huren (geef dit even aan in de opmerkingen tijdens het reserveren, dan helpen we jou hier graag bij).
  • We starten en eindigen in Garnwerd
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met de exacte startlocatie en andere info


I Go Groningen organiseert meerdere keren per jaar een fototour met verrassende nieuwe spots. Je kunt je prima aanmelden voor meerdere tours, je ziet en fotografeert dan steeds andere plekjes.

* Ervan uitgaande dat de situatie rondom de coronacrisis dit dan toelaat. Mocht de fototour vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijg je de keuze om het volledige reserveringsbedrag teruggestort te krijgen of je houdt de deelname aan een fototour van I Go Groningen op een later moment tegoed. We zullen ons tijdens de fototour aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM houden.

 

De foto's op deze pagina zijn genomen door Melvin Jonker. Het geeft je een indicatie van de locaties waar we langs fietsen.

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of kom je met een groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.