Broescursus Gronings dialect

37,00 per persoon


Categorieën: ,

Deze broescursus Grunnegers is geen saaie les met droge theorie over het Gronings dialect, maar een interactieve show met muziek, poëzie, spelelementen en een flinke dosis humor.

Van toerist of nieuwkomer tot geboren Stadjer en mollebonen, iedereen kan meedoen aan deze workshop. Aan het einde van de les heeft iedereen iets geleerd en op zijn minst een leuke middag gehad.

Olaf leert jou alles over de Groningse taal. Welke woorden zijn onmisbaar, wat moet je wel en wat absoluut níet zeggen en ontdek de betekenis van typisch Groningse spreekwoorden. Dus: “Pen en pepier bie der haand? Joa? Din goan we lös! Leer Grunnegers proaten mien jong!"

Olaf Vos

Olaf Vos presenteerde enkele jaren geleden het taalprogramma Grunnegers op RTV Noord en geniet daardoor bekendheid bij een breed publiek. Hij is, behalve groot liefhebber van de Groningse taal, ook rapper en zanger van VanDeStraat.

 

Praktisch:

  • De broerscursus duurt circa 1,5 uur en kost € 37 p.p.
  • Dit is inclusief zaalhuur en een kop kovvie.
  • Het tijdstip is in overleg.
  • De cursus is mogelijk voor gezelschappen vanaf 15 personen (minder personen kan, maar dan dien je te betalen voor 15)

Maatwerk naar wens is mogelijk, in overleg kan er een geheel unieke cursus worden ontwikkeld voor een gewenste, groep, locatie, en tijdsduur. Dit zal wel invloed hebben op de prijs. Stuur het contactformulier hieronder in om de mogelijkheden te bespreken.

Leestip: Grunnegs proaten wie apmoal

De hoofdfoto is gemaakt door Anita Meis.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.