Alternatieve Stadswandeling Groningen

12,50 per persoon


Categorieën: ,

Onze Sonja is al fan van Fiona en haar tours door Stad sinds ze meefietste met de Alternative Groningen Tour. Behalve de fietstour langs het onontdekte Groningen heeft Fiona nu ook een I Go Groningen Alternatieve Stadswandeling samengesteld. 

Jij denkt dat je Groningen kent? Think again. Fiona onthult geheimen over de verborgen muziek- en kunstcultuur in Groningen

Groningen kent een rijke cultuur van muziek, theater en kunst. Daarvan vond (en vindt) veel plaats buiten de gebaande commerciële paden. Tijdens de alternatieve wandeltour vertelt Fiona je over deze verrassende uitingen en over de mensen die zich sterk hebben gemaakt voor hun eigen geluid.

De Alternatieve Stadswandeling gaat over creativiteit, durf en buiten de lijntjes kleuren. Bekijk Groningen vanuit een nieuw, verrassend perspectief en laat je inspireren.

Praktisch:

  • Duur: circa 1,5 uur.
  • Datum en aanvangstijd op basis van beschikbaarheid. Geef jouw voorkeur aan in de reserveringsaanvraag en wij laten je zsm weten of de tour voor dat moment gereserveerd kan worden.
  • De stadswandeling wordt begeleid door gids Fiona
  • Voor groepen van 5 tot 15 personen (bijvoorbeeld als teamuitje)
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem dan wel even een regenjas of paraplu mee).
  • Klik op reserveren en ontvang een bevestigingsmail met startlocatie en andere info.

 

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere (groeps)activiteiten of horecabezoeken? Neem contact op voor de mogelijkheden van een arrangement op maat.

 

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.