Houten skyline Groningen voor aan de muur

37,00143,00


Artikelnummer: 4268 Categorie:

Hang nu deze gedetailleerde houten skyline van Groningen aan jouw muur. Alle gebouwen zijn zorgvuldig en met passie voor onze stad gekozen.

 

Alles over de skyline

De skyline van Groningen is een origineel en stoer alternatief voor een schilderij of poster van je favoriete stad: Groningen.

Van links naar rechts zie je het Forum, de Watertoren, het Academiegebouw, de pakhuizen aan het Lage der A, de Akerk, het Stadhuis, de Martinitoren, de Stadsschouwburg, het Centraal Station, het Groninger Museum, het DUO gebouw en de Gasunie.

Deze unieke houten wandversiering wordt gemaakt door gebruik te maken van een geavanceerde lasertechnologie.

 

Verschillende houtsoorten en formaten

De skyline is verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen: eikenhout, notenhout, en zwart MDF. Qua formaat kun je kiezen uit 60cm, 90cm of 130cm.

Noten is een donkerbruine houtsoort en past goed bij lichtere achtergronden of donkere meubels. Deze variant is 5mm dik.

notenhout Martinitoren voor aan de muur

Eiken is een lichtbruine houtsoort en past in vrijwel ieder interieur. De eikenhouten skyline is 5mm dik.

eikenhout Martinitoren voor aan de muur

Zwart MDF is een mat zwarte houtsoort, passend in vrijwel elk interieur. MDF is geperst houtvezel. Omdat dit niet van nature zwart is, zijn deze vezels gemengd met een zwart pigment. Let op: er zullen bruine vezels van het hout zichtbaar blijven. De dikte van deze variant is 3mm.

zwart-mdf Martinitoren voor aan de muur

 

Praktisch:
- De skyline wordt zorgvuldig verpakt in een op maat gemaakte doos. Wij leveren de skyline voor aan de muur in een speciale mal, zodat deze zo goed mogelijk wordt beschermd tijdens de verzending.
- De verzendkosten bedragen € 6,95.
- Het ophangen van de skyline is makkelijk. Met het bijgeleverde ophangsysteem en beschrijving hang je de skyline binnen 5 minuten aan je muur!
- Levertijd: 3-7 werkdagen
- Handgemaakt en ontworpen in samenspraak met ons, locals

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.