Marilisa van Herksen

Blogger I Go Groningen Marilisa van Herksen

Over mij

Geboren in China, getogen in Drenthe, volwassen geworden in Groningen. Je kunt zeggen dat ik een echte noorderling ben. En – hier komt het – ik ben dol op het Groningse accent.

Al vanaf 2016 woon ik in de charmante wijk de Hoogte vlakbij het Noorderstation. Hier woon ik samen met mijn twee katten en mijn plantencollectie. In de zomer zie je de bloemetjes staan op mijn Frans balkon. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, kijk een serietje, sleep mezelf naar de sportschool en speel ik met mijn katten. Voor de rest ben ik dol op alles wat je kunt eten en drinken. Leuk weetje: vroeger wilde ik zeemeermin worden.

I Go Groningen, want: deze stad opende mijn hart.

Je vindt me online ook op:

Instagram
LinkedIn

Stel mij jouw vraag over Groningen:

Alle blogs van Marilisa: