Creatief met sluitertijd fototour Groningen

37,00 per persoon


Wissen

Artikelnummer: 12-2-1 Categorieën: , ,

Fototour: ontdek Groningen door het oog van de lens

Hoe donker het ook is, in Groningen brandt er altijd licht. Tijdens deze fotografiewandeling neemt fotograaf Melvin Jonker je mee langs de mooiste avonduitzichten in Stad. We gaan creatief fotograferen met sluitertijd.

Data*:
Vrijdag 11 februari 2022
Vrijdag 7 oktober 2022

Iedereen doet zijn best om op een avond de mooiste lichtjes vast te leggen, maar jij krijgt tips van een professionele fotograaf. Als dat geen garantie is voor de mooiste foto… Aan het einde van de fotografietour heb jij Groningen in het donker ervaren én de mooiste foto’s om mee naar huis te nemen (of direct te delen op sociale media natuurlijk).

Fotografeer jij graag met je digitale camera of spiegelreflexcamera? Dan ben je van harte welkom. Je hoeft geen pro te zijn, Melvin geeft bruikbare tips voor iedereen.

Tegelijkertijd leer je de stad op een andere manier kennen dan tijdens een standaard stadswandeling. Wij nemen je mee naar de meest fotogenieke plekjes met mogelijkheden om creatief te fotograferen met sluitertijd.

Praktisch:

  • Hoe laat?
    • De fototour op vrijdag 11 februari 2022 start om 17:30 uur en duurt tot ca 20:30 uur.
    • De fototour op vrijdag 7 oktober 2022 start om 19:00 uur en duurt tot ca 22:00 uur.
  • Er zijn 12 plekken per fototour beschikbaar. Vol = vol!
  • Fotograaf Melvin Jonker begeleidt de wandeling
  • Als de horeca open is, is er een korte pauze met een drankje (traktatie van ons)
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem dan wel even een regenjas of paraplu mee)
  • Klik op reserveren en ontvang een bevestigingsmail met startlocatie en andere info.


*We bieden deze fototours aan, ervan uitgaande dat de situatie rondom de coronacrisis dit dan toelaat. Mocht de fototour vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijg je de keuze om het volledige reserveringsbedrag teruggestort te krijgen of je houdt de deelname aan een fototour van I Go Groningen op een later moment tegoed. We zullen ons tijdens de fototour aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM houden door bijvoorbeeld minimaal 1,5 meter afstand tussen de deelnemers te houden.

De foto's op deze pagina zijn genomen door deelnemers van eerdere fototours. We doen tijdens deze tour niet exact dezelfde fotolocaties aan.

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of horeca? Of wil je voor jouw eigen gezelschap een exclusieve tour boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.