Fotografie weekend Schiermonnikoog

469,00 per persoon


Uitverkocht

Een weekend Schiermonnikoog voor en door fotografieliefhebbers

 

Ga mee op fototour naar Schiermonnikoog en combineer het heerlijke vakantiegevoel met jouw passie voor fotografie.  Fotograaf Melvin Jonker neemt jou en je camera mee langs verschillende gezichten van Schiermonnikoog en geeft diverse fotografie workshops en cursussen waardoor je echt een niveau verder komt.

Datum 2023: volgt

Aan het einde van dit weekend heb je het echte Schiermonnikoog ervaren én de mooiste foto’s voor thuis en de sociale media.

Het fotografie weekend op Schiermonnikoog is voor iedereen die graag leert mooie(re) foto’s te maken met zijn digitale camera of spiegelreflexcamera. Je hoeft dus geen pro te zijn. Melvin leert je waar je op moet letten en geeft bruikbare tips. Je komt thuis als een betere fotograaf.

Tegelijkertijd leer je het prachtige waddeneiland Schiermonnikoog kennen, op een andere manier dan tijdens een gewoon weekendje Schier. Melvin heeft als doel om jou van zijn passie landschapsfotografie en nachtfotografie te laten proeven. Geen lange verhalen met jaartallen en historische feiten over Schier, maar wel heel veel tips en uitleg over fotografie.

Melvin geeft tijdens het weekend verschillende workshops en cursussen landschapsfotografie (denk o.a. aan fotograferen tijdens zonsopkomst, zonsondergang én nachtfotografie). We gaan ook oefenen met door ons meegebrachte filters.

Natuurlijk is er tijdens het weekend ook vrije tijd, welke je kunt vullen zo je wilt. Je kunt dan iets voor jezelf of met andere deelnemers doen of de tijd gebruiken om nóg meer van Melvin te leren. Hij staat het hele weekend tot de beschikking van de groep.

Heb jij zin om een weekend lang met fotografie bezig te zijn samen met gelijkgestemden en onder professionele begeleiding van fotograaf Melvin Jonker? Dan is dit arrangement jou op het lijf geschreven.

Het is een volledig verzorgd weekend inclusief retour vaartocht, busvervoer tussen haven en hotel, 3 dagen fietshuur, 2 overnachtingen in een hotelkamer*, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner en toeristen belasting.

 

Ontdek Schiermonnikoog door het oog van de lens en verbeter jouw fotografie skills.

Praktisch:

  • Er zijn 10 plekken beschikbaar. Vol = vol!
  • Fotograaf Melvin Jonker en een local van I Go Groningen begeleiden het weekend.
  • We verkennen het eiland afwisselend te voet en op de fiets.
  • We verzamelen in de veerhaven op 29 april om 11:45 uur en we nemen de boot terug op 1 mei om 13:30 uur (deze tijden kunnen nog iets wijzigen i.v.m. vaartijden).
  • Een beetje regen schrikt ons niet af (neem wel even een regenjas of paraplu mee)
  • Prijs is inclusief retour vaartocht, busvervoer tussen haven en hotel, 3 dagen fietshuur, 2 overnachtingen in een hotelkamer*, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner en toeristen belasting.
  • De prijs is exclusief de drankjes tijdens lunch en diner en eventuele overige consumpties en/ of aankopen.
  • Indien je liever in 2 delen wilt betalen, dan kan dat. Kies in dat geval voor 'directe bankoverschrijving' in het reserveringsproces en maak dan eerst € 250,- over als aanbetaling. Het restant dien je voor 1 april 2022 te betalen.
  • Aanmelden kan tot 1 februari 2022.
  • Je ontvangt uiteraard een bevestigingsmail met alle details en info.

 

*Over het hotel:
De prijs is gebaseerd op 2 personen in een tweepersoonskamer. De indeling maken we vooraf bekend. Als je 2 personen opgeeft kom je automatisch samen op een kamer. Wil je een eenpersoonskamer? Vraag dan even naar de mogelijkheden / meerprijs.
De info over het hotel volgt nog.

* Ervan uitgaande dat de situatie rondom Corona dit dan toelaat. Mocht de fototour vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijg je de keuze om het volledige reserveringsbedrag teruggestort te krijgen of je houdt de deelname aan de fotografie reis van I Go Groningen op een later moment tegoed. We zullen ons tijdens de fototour aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM houden door bijvoorbeeld minimaal 1,5 meter afstand tussen de deelnemers te houden.

LET OP:

Over Melvin Jonker:
Bekijk Melvin zijn foto's eens op zijn Instagram account. Wil jij ook zo leren fotograferen? Melvin deelt zijn kennis en ervaring met je tijdens dit fotoweekend 🙂

Samen met Melvin organiseren wij maandelijks fototours door Groningen- Stad. 

De foto bovenaan deze pagina met de sterrenhemel geeft een idee van de nachtfotografie. De foto is van @roelindatip op Instagram.
De foto van de vuurtoren is van @olharohulya op Instagram.

Wil je dit arrangement met je eigen groep boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

--

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.