Fotografie basiscursus met stadswandeling Groningen

75,00 per persoon


12 op voorraad

Leren manueel fotograferen in theorie en praktijk

De zomer in de mooiste stad van Nederland… Dat moet wel mooie plaatjes opleveren toch? Fotograaf Melvin Jonker neemt jou en je camera mee langs verschillende hotspots en verborgen gezichten van Groningen. Tijdens de wandeling daagt hij je uit om Groningen een eigen gezicht te geven. Aan het einde van de wandeling heb je de mooiste foto’s van Stad voor in huis of op social media. Niet te vergeten heb je een flinke stap gemaakt in handmatig fotograferen.

Datum: volgt

Voordat we de tour beginnen stel je jezelf én je camera op scherp. We beginnen het eerste uur met het geven van handige tips, zodat je je niet langer veroordeeld voelt tot de automatische stand van je camera. Daarna gaan we op pad en breng je de theorie in praktijk. Tijdens de wandeling doen we fotogenieke plekjes aan die uitnodigen tot experimenteren. Melvin leert jou waar je in het bijzonder op kan letten en geeft daarmee antwoord op veelvoorkomende vragen:

- “Hoe maak ik van verschillende beeldonderwerpen een mooi geheel?”
- “Hoe verwerk ik diepte en creativiteit in mijn foto?”
- “Hoe speel ik met licht?”
- “…..”

Melvin heeft als doel om jou de sfeer van Groningen te laten proeven. Geen lange verhalen vol jaartallen en historische feiten maar een hands on dag foto’s schieten waarbij een beeld uiteindelijk meer zegt dan duizend woorden.

 

Beter leren fotograferen én Groningen ontdekken

 

Praktisch:

  • De basiscursus fotografie vindt plaats op een datum die nog volgt, van 11.00 tot 15.00 uur
  • Er zijn 12 plekken beschikbaar. Schrijf je op tijd in. Vol = Vol.
  • Korte pauze met een traktatie van ons
  • Een beetje regen schrikt ons niet af maar neem dan wel even een regenjas of paraplu mee.
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met de startlocatie en andere info

''Bedankt voor jullie begeleiding, jullie maakten er een mooie mix van begeleiding en sightseeing Groningen van. Wellicht tot een volgende keer.' - Carla Voort

I Go Groningen organiseert meerdere keren per jaar een fotografiewandeling met verrassende nieuwe spots. Deze fototour met korte basiscursus fotografie is geschikt voor mensen die graag net even wat meer uitleg wensen voordat ze op pad gaan. Je kunt je prima aanmelden voor meerdere tours, je ziet en fotografeert dan steeds andere plekjes. De route stemmen we hierin zo goed mogelijk af op de deelnemers.

* Ervan uitgaande dat de situatie rondom de coronacrisis dit dan toelaat. Mocht de fototour vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijg je de keuze om het volledige reserveringsbedrag teruggestort te krijgen of je houdt de deelname aan een fototour van I Go Groningen op een later moment tegoed. We zullen ons tijdens de fototour aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM houden.

De foto's op deze pagina zijn genomen door deelnemers van eerdere fototours. We doen tijdens deze tour niet exact dezelfde fotolocaties aan.

Wil je je bezoek in Groningen uitbreiden met andere activiteiten of kom je met een groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over een product? Stuur hieronder jouw berichtje aan Sonja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.